Şimdi Ara

Shenmue III E3 2019 Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
     
     
     
    IGN Japonya, Shenmue III için oynanış videoları paylaştı. 

    Shenmue III 19 Kasım'da PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. PlayStation Store'da standart sürüm 259,00 TL ve deluxe sürüm 319,00 TL'den ön siparişte.

    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    Bu etkileyici aksiyon macera serisinin üçüncü oyununda, genç dövüş sanatçısı Ryo Hazuki ile tekrar bir araya gelerek çıktığı yolculuğa devam edin.
     
    Baş düşmanınız ve babanızın cinayetinin ardındaki kişi olan Lan Di'yi kovalarken efsanevi Dragon ve Phoenix aynalarının sır perdesini kaldırın.
     
    Düşmanlarınızla mücadele edin, çevrenizdekileri keşfedin ve düşman topraklarının derinliklerine doğru ilerlerken ipuçları toplamak için karakterlerle konuşun. İntikam peşinden koşmaya kısa bir mola vermek isterseniz birkaç mini oyunla biraz kafanızı dağıtın.
     
    Ana özellikler
     
    Zengin hikaye
    Ödüllü oyun yönetmeni Yu Suzuki tarafından yazılan ve yönetilen bu oyunda, babası için adaleti yerine getirmeye çalışan bir gencin sürükleyici hikayesine kapılın.
     
    Yoğun savaş
    Gelişmiş dövüş mekanikleri kendi savaş tarzınızı özelleştirmenize ve normal, ileri düzey ve tılsımlı yetenekler kullanarak her defasında mükemmel vuruşu indirmenize imkan tanır.
     
    Büyüleyici karakterler
    Yol üzerinde karşılaştığınız kişilerle konuşmak için biraz zaman ayırın. Yolculuğunuzda size yardımcı olacak birkaç ipucunu ortaya çıkarabilirsiniz.









  • Bir yakuzaya bak bir de buna bak. Rezalet

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dövüş sisteminde eksikler var gibi geldi. Robot gibi hareket ediyorlar.
  • Harila ötesi olmus

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dövüş sistemi yine Star wars'tan akıcı..
  • Bir yakuza bütçesine bakalım bir de buna rezalet
  • Bütçe yüzünden animasyon sıkıntısı var. İşin garip tarafı başına oturunca da saatlerce bırakamayacağın bir oyun havası var.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Atmosferi için oynanır ama şu haliyle biraz ham gözüküyor oyun.
  • Oyun animasyondan kaynaklı hal duruyor gerçekten de. Önceki oyunlarda belki de zamandan kaynaklı göze batmıyordu ama şu şartlarda can sıkıcı.

    İşin bana garip gelen kısmı arayüzler de eski oyunları hatırlatıyor. Ben biraz modern hale getirilir diye düşünmüştüm. Benim için sorun değil ama garipsedim.

    Hikaye ve dünya açısından dolu olduğu sürece sorun olmayacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bırakmayacaksınız şu eski oyunların yakasını değil mi ? Şaka mı bu ya ? Bu izlediğim videolar neyin nesidir böyle, bu mudur efsane ?

    Zamanında yapmış bir şeyler bırakın da işte...

    Çok kötü duruyor, dudak senkronu, yüz animasyonları, genel animasyonlar...

    O kadar destek çıkıldı-fund edildi, yepis yeni yayıncı buldular, epic de arka çıktı bu mudur ortaya çıkan sonuç.

    Hiç beklemezdim ama Takahashi abi cukkaladı paraları cebe.
  • Her saniyesinden kalite akıyor.
  • Her oyunda rdr2 bütçesi ve imkanı yok, siz böyle her oyundan onu beklerseniz işimiz yaş oyun zaten mükemmel animasyon yada grafik sunmuyor doluluk çeşitlilik sunuyor biraz oyunların ne vaad ettiğine göre yargılayın andromeda gibi bir oyun olsa neyse ama kısıtlı bütçeyle vaad ettiği şeyleri sunacak gibi büyük firmalar iki grafik atıp içini boşaltıyor woooww oluyor, ama içi dolu realistik olmayinca bu ne çöp, god of war boylemiydi gibi saçma yorumlar
  • Karakter modellemeri kötü, animasyonlar kötü, arayüz kötü, font kötü. Ne kadar satacak merak ediyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Unreal engine ile yapılan bağımsız kaliteli oyunları geçtim unityle bile yapılmış bundan kat kat daha güzel gözüken bir sürü bağımsız oyun var.

    “Bunlarda tırıpıl eyy bütçesi yok” palavralarını geçiniz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynen güzel görüken ama sadece görünüm olarak var kaçı bunun kadar dolu dolu bir dunyaya ve hikayeye sahip, burada 5-6 saatlik güzel görünün oyunla bunu bir tutup, tiripil ey bütçesi yok diye laf yapmak komik değil mi, az düşünün düşünün
  • Bir shenmue hayranı olarak yeterli diyorum. Bu oyunda animasyon önemli değildir. Eski hikaye sistemi açık dünya insanlarla etkileşim olması zaten yeterli. Shenmue zaten bir klasiktir öylede kalmalı. Landi yi yakalamayı benim gibi kendine dava edenler için bu oyunda hiçbir animasyonun hiçbir efektin önemi yoktur bu oyunda. Yeterli hikaye bozulmasın
  • Shenmue turu baslatan icat eden oyudur bagimsiz cikiyor oyun.Bos bos yorum yapiyorsunuz.Cehaletten usandik arkadas az bilgi edinin okuyun gelisin ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.