Şimdi Ara

Omen of Sorrow PC'ye Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici AOne Games, Kasım 2018'de PlayStation 4 için çıkış yapan korku temalı dövüş oyunu Omen of Sorrow'un PC'ye geleceğini duyurdu.

    Oyun PC'de Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak ve şu anda 29,00 TL fiyattan ön siparişte.

    Oyunun PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısı:
     

    Omen of Sorrow, Unreal Engine 4 tarafından desteklenen grafikler, klasik korku, fantezi ve mitolojiden esinlenerek oluşturulmuş karakterler ve istatistikler veya rastgele şanslar yerine oyuncu becerisinden yararlanmak için sıfırdan tasarlanmış bir savaş sistemi ile hem profesyoneller hem de yeni başlayanlar için ilgi çekici bir deneyim sunmak üzere hareketi ve aralıksız zıplamayı destekleyen derin savaş mekaniğine sahip klasik bir dört düğmeli 2B dövüş oyunudur.
     
    Düşmanı püskürtme adı verilen bağlantı gerektiren bir tekniği (GGPO) kullanarak size neredeyse hiç takılma yaşamadan çevrimiçi bir deneyim sunacağız. Ayrıca Yerel Çok Oyunculu modda arkadaşlarınızla da savaşabileceksiniz oyun oynarken birisiyle fiziksel olarak aynı yerde olmak, o kişiyle internet üzerinden oynamaktan çok daha farklı bir deneyimdir. Siz bunu bildiğinize göre biz de biliyoruz.









  • Şaka maka ama bu epic games, Türkiye için çok iyi indirimler sunuyor neymiş demekki isteyince oluyormuş ve daha ön siparişte bile indirim oluyor bilakis zaten ucuz fiyattan ön sipariş açıyorlar şu anki kura göre bedava gerçekten helal olsun inşallah böyle devam ederler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omris2013 -- 7 Haziran 2019; 2:6:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omris2013

    Şaka maka ama bu epic games, Türkiye için çok iyi indirimler sunuyor neymiş demekki isteyince oluyormuş ve daha ön siparişte bile indirim oluyor bilakis zaten ucuz fiyattan ön sipariş açıyorlar şu anki kura göre bedava gerçekten helal olsun inşallah böyle devam ederler.
    Epic şu an emekleme döneminde bunlar bir nevi yatırım yapıyorlar biraz daha bekleyip görmek lazım. Gerçekten şu aralar iyi iş çıkarıyorlar takdir etmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dediğiniz gibi milleti alıştırıp sonra kazık politalarına geçerler mi bilinmez ama böyle devam ederlerse gerçekten bizim açımızdan oyun sektöründe uygun fiyattan AA oyun alabileceğimiz bir yer olacaktır bakalım inşallah bozmadan böyle devam ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic sanki Steam'in ilk zamanları gibi... Steamden çekirdek parasına oyun aldığım zamanları bilirim. Hatta Korsanı daha pahalıya gelen oyunlar vardı.
  • aldım hemen.. PSN fiyatı uçuktu 229 TL idi.. O yüzden alamamıştım.. İyi oldu. Ama az önce baktım PSN fiyatını da düşürmüşler. 159 TL yazıyor PSN'de.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu rdr2'yide bi güzellik yapıp pc ye getirt bari.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • EPIC de 29 tl ile ön siparişte. Hep kurt adam olmak istemişimdir. Alsam mı bilemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.