Şimdi Ara

Death Stranding PlayStation Store'da Göründü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Death Stranding ön sipariş reklamı PlayStation Store üzerinde göründü.

    Reklam görselinde belirtilene göre, Kojima Productions tarafından geliştirilen yapımı ön sipariş veren kullanıcılara PlayStation 4 dinamik teması, PlayStation Network avatarı (Chibi Ludens) ve şu oyun içi öğeler (Altın "Sam" güneş gözlüğü, altın zırh, altın şapka ve hız arttıran giyilebilir altın iskelet) sunulacak. Bu öğelerin hikayede ilerleledikçe açılacağı not edilmiş.

    Kojima Productions, bugün Death Stranding ile ilgili bir haber / fragman paylaşılacağını doğruladı. PlayStation Store'da ön sipariş reklamının görünmesi çıkış tarihinin bugün duyurulacağını işaret ediyor.

    Hideo Kojima da birkaç gündür Death Stranding ile teaser videolar yayınlamaya devam ediyor. ‘Create the Rope’, ‘Help Us Reconnect’, ‘Tomorrow is in Your Hands

    Açık dünya aksiyon oyunu Death Stranding Sony'nin E3 2016'da basın konferansında PlayStation 4 için duyuruluştu.








  • Bu pahalılık da çıksa nolur çıkmasa pc geçicem artık korsan takılıcam türkiye de piyasa bunu gerektiriyor artık çok yaşa devletim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 439dan çıkış yapsa... Yazın hemen ardından gelse... Güzel güzel. Oldu bu iş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ne olduğunu bilmediğimiz bir oyunu ön sipariş mi edelim ?
  • Oyunun daha ne oldugu belli degil. Gosterdikleri videolarda hicbersey yapmadan yuruyodu karakter. Walking simulator tarzi olmaz umarim. Uzunca bir oynanisla oyun dinamiklerini detaylica gostermeliler bence

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Alım gücümüzün azaldığından dolayı Önceliğimi Türkçe çıkan oyunlara verdim ve gereksiz oyunlara para harcamayı kestim. Şuan tek isteğim ve ricam Playstation Türkiye den, Ghost of tsushima ve Last of Us part 2 nin Türkçe dil desteğine sahip olması....
  • Ne olursa olsun korsan kullanmak yanlış çünkü bu durumların oyunu geliştiren, emek ve para harcayan insanlarla ilgisi yok. Az alın, öz alın ve bir öncelik belirleyin. Korsan demek kalitesiz içeriklere ulaşmak demek, ülkemize özel içeriklerin azalması demek yada olmaması...
  • Day1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiği içerikler de ilerledikçe açılıyor. Hiç verme daha iyi. :D Bir insana hediye verip birkaç gün sonra hediye verdiği insandan borç para istemesi gibi bir durum. Kardeş evinin ihtiyacı varsa ona göre para vereyim fakat sonra selam vermem denilecek kişilikler.

    Merak uyandırmaya çalışıyor Kojima fakat itici hareketler bunlar. Totosu kalkanın yapacağı davranışlar. Kojima'nın liderliğinde mi yapılıyordu tam hatırlamıyorum fakat P.T. nin fişi çekildi (Kojima'nın Konami'den şutlamasından dolayı) Kojima bu durumdan sonra sapıttı. Yaptığı son MGSV zaten öncekiler gibi aynı kalitede değildi. Kojima acilen kendine gel olmadı biraz alemlere ak. Zaten kaymışsın bırak bu oyun işlerini. Sen işini bilirsin, başka işleri... :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ne olursa olsun korsan kullanmak yanlış çünkü bu durumların oyunu geliştiren, emek ve para harcayan insanlarla ilgisi yok. Az alın, öz alın ve bir öncelik belirleyin. Korsan demek kalitesiz içeriklere ulaşmak demek, ülkemize özel içeriklerin azalması demek yada olmaması...
    Oyun fiyatlarını indirsinler o zaman çoğunluk korsana yönelmez sürümden kazanırsın. Korsan kullanmak yanlıştır ama bu fiyatlarla da oyun alınca ben kendimi enayi gibi hissediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketim toplumu olmuşuz hemen her çıkanı tüketiyoruz bu batıda böyle doğudada, az bekleyin fiyatlar iner elbet hem korsan oynamamış olursunuz hemde biraz olsun paranız cebinizde kalır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun henüz ne olduğunu anlayabilen var mı ? etmi balık mı belli değil gerçek gameplay görmeden ön sipariş yapmasın derim kimse.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 450 tl’yi bir oyuna veren orta gelirli var mı ya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gram heyecanlanmıyorum ve patlayacakmış gibi geliyor şu oyun. hideo kojima kendi de anlamıyor yaptığı oyunları, herkes de anlamadığı şeyleri zekiymiş gibi gözükmek için ''abi ne güzeldi ya'' diyor. sorsan yüzde 90ını anlamamıştır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım tr altyazi ile beraber çıkar :(
  • 500TL olur sanırım. Neyse alamayacağımdan sadece izleyeceğim nasılsa :) Hakkımı (umarım 800-900 olmadan gelir) Last of Us P2'ye saklıyorum..
  • arkadaşlar siz dert etmeyin korsanlığı avrupada 40 50 60 tlye alır gibi oyunu alıyor koymuyor onlara o yüzden 3 dünya ülkeleri beş para etmez ülkeler dolar karşısında ezilen paraları olan ülkelerin insanları düşünmesin korsanlığı ne yani emektir diye gidip 500 gerçi çıkacağı zaman 1000 tlyi bulabilir ama o kadar para mı vereceksiniz size söyleyim ne ps5 alacak gücünüz olacak nede oyunları hadi borçla konsol aldın 8 bine felan peki ya oyunlar 500 tl ve üstü para verebilirmisiniz bakınız indirimler oluyor 300 tlye bile alamıyorsunuz oyunun ! o yüzden o yıllarda ps4 kırıp korsanlığa mecburen devam edeceksiniz mecbursunuz oynamam diyorsan ayrı mesele oynamak istiyorum diyorsan fakirsen korsanlığa mecbur kalacaksın çünkü ülken batıyor çünkü dolar 7 8 9 10 olacak bu akp olduğu sürece malum kendisi bop eş başkanı ya yıkacak batıracak ülkeyi bop için !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Frantic22

    gram heyecanlanmıyorum ve patlayacakmış gibi geliyor şu oyun. hideo kojima kendi de anlamıyor yaptığı oyunları, herkes de anlamadığı şeyleri zekiymiş gibi gözükmek için ''abi ne güzeldi ya'' diyor. sorsan yüzde 90ını anlamamıştır.


    yav anlmiyor he he

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ReflexAction

    Oyunun henüz ne olduğunu anlayabilen var mı ? etmi balık mı belli değil gerçek gameplay görmeden ön sipariş yapmasın derim kimse.


    Bence ne et ne balık. Akdeniz salatası olacak. Doyuracak ama bazı şeylerin eksikliğini hissettirecek. Çok uçuk çünkü ve bu her zaman tutmaz Kojima reyiz olsa dahi..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Umarım tr altyazi ile beraber çıkar :(


    Ki çıkmayacak..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.