Şimdi Ara

Skull & Bones Ertelendi, E3 2019'da Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Ubisoft, Skull & Bones'un 2019'dan belirsiz bir tarihe ertelendiğini ve oyunun E3 2019 etkinliğinde sergilenmeyeceğini duyurdu.

    Oyunun yapımcısı Karl von der Luhe: "Skull & Bones çıkış tarihinin ertelendiğini ve E3 2019'da olmayacağımızı duymuş olabilirsiniz. Oyunun mümkün olduğunca mükemmel olması için her zamankinden daha çok çalıştığımızdan emin olabilirsiniz ve kalite bir numaralı odağımız olmaya devam ediyor. Ubisoft bu yepyeni oyunu size sunmak için heyecan verici yolculuğa tamamen bağlı kalmaya devam ediyor ve Skull & Bones'un harika olacağına eminiz. Topluluğumuz bizim için çok ama çok önemli ve bize verdiğiniz destek ve tutku için gerçekten minnettarız. Heyecan verici yeni haberlerle en kısa zamanda geri döneceğiz."

    Korsan temalı açık dünya aksiyon oyunu Skull & Bones E3 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için duyuruldu ve en son E3 2018'de gösterildi.  








  • İptal edilsin çokta umursamam bu oyunu
  • Herhalde karakteri yönetme eklenecek. Yoksa bu halde pek tutulmaz. Ama fps olsa mı daha iyi olur tps mi bilemedim...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunda sadece gemiyi oynasak fazla tutmaz ubisoft büyük hata yapmış olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zaten AC Odyssey de daha iyi gemi kullanma savaş vs vardı bu oyunu çıkarmanın amacı ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun üzerine uzun süre çalışırsa ubisoft para basabilir bu oyun sayesinde. Sea of thieves gibi yarım içeriğe sahip bir oyun bile beta döneminde baya hype yapabiliyorken ubisoft'un sağlam bir bütçe ile yapacağı korsanlık temalı online tabanlı bir oyun inanılmaz satar. Çünkü hem piyasada korsanlık temalı oyun boşluğu var hem de sağlam online içeriğe sahip oyunlar deli gibi satıyor. Tek yapması gereken üzerine düşmek ve yapımcıya zaman tanımak. İlk gösterdikleri oyunun içeriği çok zayıf görünüyordu ancak yapabilecekleri birçok eklenti mevcut oyuna. Eğer içerik çeşitlendirilirse karşımıza competitive, sağlam temelleri olan bir korsanlık oyunu çıkar. Tabi bu eklenti eklemesini oyunun çıkışında yapmaları gerek sonradan dlc ile yapma işine girerlerse fena patlarlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Neden video içerik koymuyorsunuz insan görmek istiyor nasıl bir oyun bu. Her şeyi de biz yapacak isek gidelim youtube da dolanalım bari.

  • Beklediğim bir oyun. Takipteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.