Şimdi Ara

Yeni Borderlands Oyunu için Teaser Video Yayınlandı, Duyuru Yarın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, yeni Borderlands oyunu için ‘Mask of Mayhem’ başlıklı bir dakika civarında bir teaser video yayınladı.

    2K Games'in oyun basınına yolladığı mail: "Mayhem 2K Games ve Gearbox Software'dan geliyor. Yepyeni ‘Mask of Mayhem’ teaser videosunu şimdi izleyin ve yarın canlı olarak yayınlanacak Gearbox PAX East paneli esnasında daha fazlasını öğrenin."

    "En yeni haberler, daha önce görülmemiş duyurular ve sürprizlerin" olacağı Gearbox Software'ın PAX East 2019 paneli 28 Mart tarihinde Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak ve yaklaşık olarak bir saat sürecek. Bu duyurulardan bir tanesinin Borderlands 3 olacağı artık çok açık. Stüdyo twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile de bunu net bir şekilde işaret etmişti. Borderlands 3 dışında başka oyunların da sinyali verildi. (1), (2), (3), (4), (5), (6), (7)
     
    Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  








  • Ben oyundan çok kapak tasarımı merak ediyorum vallaha

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunu duyurmak ve çıkarmak için bu kadar bekletmelerinin sebebi nedir acaba? Marka değerini düşürmemek için falan mı?
  • ilk gorunen buyuk heykeller herahalde handsome jackin sol ve sag... anladiniz siz. far cry gibi ayni tip vilian sacmaligina dusmezler umarim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.