Şimdi Ara

Devil May Cry 5 İki Milyon Kopya Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    GDC 2019 (Oyun Geliştiricileri Konferansı) esnasında konuşan Devil May Cry 5 yönetmeni Hideaki Itsuno, oyunun iki milyon kopya sattığını duyurdu.

    Devil May Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 8 Mart'ta çıkış yapmıştı.

    Oyunun tanıtım yazısı:  
     

    Deneyimli yönetmen Hideaki Itsuno tarafından yönetilen ve orijinal üç oyunu geliştiren ana ekip; serinin olağanüstü hikayesini, şık görsellerini ve çok hızlı dövüşlerini bir üst seviyeye taşımak için yeniden bir araya geldi.
     
    Cehennemin orduları en son dünyaya geldiğinden bu yana yıllar geçti ancak dünya yeni bir iblis işgali ile karşı karşıya ve insanlığın tek umudu yalnız ve çok savaş görmüş üç iblis avcılarıdır.
     
    Kader ve intikam istekleri sayesinde bir araya gelen bu iblis avcıları, hayatta kalmak için kendi iç dünyalarındaki sıkıntılarla boğuşmalıdır.
     
    Ana özellikler
     
    Ayrıntılı ve yoğun dövüş
    Karakterlerinizi ve silahlarınızı yükseltin, arka arkaya harika kombolar yapın ve düşmanlarınızı havalı şekillerde alt ederek bonus ödüller kazanın.
     
    Üç benzersiz karakter
    Serinin deneyimli karakterleri Nero ve Dante'nin yanı sıra gizemli, değnek kullanan yeni karakter "V"nin birbirinden çok farklı oynanış tarzlarında ustalaşın.
     
    Dram dolu yeni bir hikaye
    Nero yeni bir şeytani iblis saldırısıyla mücadele eder ve Dante kardeşinin kötüleşmesinin intikamını almaya çalışırken Red Grave City'nin iblisler tarafından ele geçirilmesine karşı koyun.









  • Oyun oldukça keyifli olmus. Umarim capcom aynen bu kalitede devam eder. En buyuk dilegim Dino Crisis serisine de resident evil 2 remake kalitesinde yeniden yapmalari. Soyle agiz tadiyla bir Dinozor oyunu oynayamadik hic

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Resident evil 2 nin bu denli bir remake yapılması serinin hayran kitlesinin çok fazla olması ve de capcom'un bir numaralı ip'si olmasındandır.Dino Crisis kesinlikle yapmazlar diyemem ama çok düşük bir ihtimal, umutlanmamak gerek.Bende en son dinozorlu oyun Turok oynamıştım herhalde, sektörde bu kadar eğlenceli varlıkları neden kullanmıyorlar bilmiyorum :/

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2 milyon az bu oyuna ya sacma sapan online oyunlar milyonlar satiyor bu devir cok kotu oyunculuk icin. Bu gidisle boyle sanatsal oyunlar yok olup gidecek.
  • Bayonetta ve DMC serisinin hakettiği satışlar bundan çok daha fazlası.
  • 2 milyon ne dir !?
    maliyetleri düşünürseniz !
    oyun serinin son oyunu gibi kalacak !
  • Çok iyi bir başlangıç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProjectMan

    2 milyon ne dir !?
    maliyetleri düşünürseniz !
    oyun serinin son oyunu gibi kalacak !
    Daha 15 gün oldu çıkalı adamlar yıllarca satacak oyunu, dmc 4’den bu yana 10 yıl geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz iki milyon insanı bir arada gördünüzmü lan 500 kişi görsenin sel geliyor zannedersiniz paşalara bak satış beğenmiyor :D kim oynayacak herkesin kafasına hitap etmiyor oyun kendi kendinin paradosi zaten yarısı saçmalık yarısı komedi herif şeytan kesiyor bir yandna beyaz şapkayla oynamaya başlıyor hint filminden hallice ciddi bir şeyler arayan insanlar almaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watton1 -- 22 Mart 2019; 14:39:45 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Az değil, çok çok.

    https://vgsales.fandom.com/wiki/Devil_May_Cry

    2 haftada 2 milyon, total satışları 2-3 milyon bandında gezen bir seri için mükemmel.

    Az Google :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Watton1

    Siz iki milyon insanı bir arada gördünüzmü lan 500 kişi görsenin sel geliyor zannedersiniz paşalara bak satış beğenmiyor :D kim oynayacak herkesin kafasına hitap etmiyor oyun kendi kendinin paradosi zaten yarısı saçmalık yarısı komedi ciddi bir şeyler arayan insanlar almaz


    2 milyon bu kalite AAA stüdyo oyunu için aman aman bir rakam değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dark dragon

    Daha 15 gün oldu çıkalı adamlar yıllarca satacak oyunu, dmc 4’den bu yana 10 yıl geçti.


    Yıllarca satacak ama 10-20 dolara. Stüdyolar için ilk aylar içerisinde yapılan tam 60 dolarlık satışlar büyük rol oynayıp gerisinin çok kesmediğini geçen sene kapatılan Visceral games çalışanları dile getirdi.
  • Fiyatı çok yüksek diye satın alamadım. You tube dan hd olarak tüm sinematiklerini izledim. Sonrasında oyunun kendini tekrardan oynatmayacağı kanaatine vardım. Tıpkı remake olmuş Resident Evil 2 gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Playstation 2'de tanıştığım Dmc oyununu o günde çok beğenerek oynamamıştım bana hiçbir şekilde hitap etmiyor bu seri, artık bu tip oyunlar yerine daha çok Dark Souls gibi oyunlar ön plana çıkmaya başladı. Artık oyuncular gelene geçene vur geç gibi oyunlar yerine daha strateji oluşturabileceği oyunlar oynamaı tercih ediyorlar.
  • 2 milyon baya iyi satmış. Kaç sene önce çıkan ps4 dünyada 90 milyon satıyorsa 2 milyon yeni çıkan 60 dolarlık hikayeli bir oyun için çok iyi satış rakamı. Oyun kaç saat sürüyor bilmiyorum ama hikayeli oyunların oynanış süresi az olduğundan çıktığı gibi 60 dolar verip alan az olur. Zamanla ucuzladıkça daha çok satmaya başlayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devil May Cry serisi için 2-3 milyon satmıştır. Devil May Cry 5'in 2 haftada 2 milyon satması Devil May Cry serisinde ki en büyük başarı olabilir.
  • 2 haftada 2 milyon satış rakamı güzel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Capcom oyunlarını hiç oynamadım, yayınları falan izliyorum çok bayık geliyor DMC serisi. Eskiden oynamış kişilerin gaza gelmesi sonucu satılmış gibi geliyor ve yavaş yavaş ölüp gidecek. Devir çoklu oyuncu devri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

    Capcom oyunlarını hiç oynamadım, yayınları falan izliyorum çok bayık geliyor DMC serisi. Eskiden oynamış kişilerin gaza gelmesi sonucu satılmış gibi geliyor ve yavaş yavaş ölüp gidecek. Devir çoklu oyuncu devri.
    Capcom oyunlarını hiç oynamadıysan ve devir çoklu oyuncu devri diyorsan yaşın bayağı küçük demektir. O yüzden Resident Evil, Devil May Cry, Silent Hill ve Metal Gear Solid gibi oyunları hiç oynamamışsındır kıymetini bilmiyorsundur.

    Eski toprak oyuncuların oynadığı doğrudur yeni nesil gençler Devil May Cry oynamayı beceremez pek. Resident Evil gibi senaryolu tek kişilik oyunlar da bayık gelir.

    Yeni nesile ver Fortnite ver PUBG, ver cs go oynasın dursun, Eski ve yaşlı oyuncular da bu oyunları sevmiyor.
  • Yaşım 32, neredeyse yürümeyi öğrendiğim zamandan bu yana evimizde bilgisayar mevcut oldu. Hiç oynamadım o serileri, bir kere kaçak yollar ile Silent Hill edindim 1 saat olmadan sildim (indirmem gün sürmüştü). Yaşıtım olan çocukluk arkadaşlarım da hiç sevmiyor, varsa yoksa FPS :) 2008 de çıkmış dmc 4 o zamanlarda bilgisayar sayısı oyuncu sayısı malum, bu seriler ölmeyecek yaşayacak olsaydı 2 haftada 2 milyon değil 10 milyonu zorlaması lazımdı. Dediğim gibi geçici coşku ile olmuş satışlar bunlar, gelecekte bu oyunlar olmayacak. Hatta bu tarz oyunların çoklu oyunculu olanları bile tutmuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.