Şimdi Ara

Samurai Shodown'un Yayıncılığını Athlon Games Üstlenecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yeni Samurai Shodown oyununun yayıncılığını Leyou Technologies'e bağlı olan Athlon Games üstlenecek. Şirket Gematsu'ya yaptığı açıklama ile doğruladı.

    Çinli şirket Leyou Technologies, Ağustos 2015 tarihinde Samurai Shodown geliştiricisi SNK Playmore'un hisselerinin %81,25'ini satın almıştı.

    Athlon Games'in websitesinde şirket "konsollar ve PC platformları için oynaması ücretsiz oyunlar sunan dünya çapında bir geliştirici ve yayıncı" olarak tanımlansa da şirket yine Gematsu'ya yaptığı açıklama ile Samurai Shodown'un oynaması ücretsiz bir oyun olmayacağını doğruladı.

    Samurai Shodown bu yazın başlarında çıkış yapacak. Şu ana kadar SNK Playmore tarafından doğrulanan tek platform PlayStation 4 oldu. Ayrıca Samurai Shodown ilk defa 28 - 31 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek olan PAX East 2019 etkinliğinde oynanabilir olacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmana buradaki haberden ulaşabilirsiniz.  








  • ya inşallah güzel bir oyun çıkar ama ben videolardan SFIV ve SFV benzeri bir oyun gördüm hoşuma gitmedi pek. Bir de kaplamalar çok kötü duruyordu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.