Şimdi Ara

Chernobylite PC Sistem Gereksinimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Get Even geliştiricisi The Farm 51, bilim kurgu hayatta kalma korku oyunu Chernobylite'ın resmi PC sistem gereksinimlerini paylaştı.
     
    MİNİMUM:

    İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 (x64)
    İşlemci: Intel Core i5-2500K CPU
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: Geforce GTX 770 veya AMD Radeon HD 7870
    DirectX: Sürüm 11
    Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    Depolama: 45 GB kullanılabilir alan 
     
    ÖNERİLEN:
    İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 (x64), Windows 8 (x64), Windows 10 (x64)
    İşlemci: Intel Core i7 4790k CPU
    Bellek: 16 GB RAM
    Ekran Kartı: Geforce GTX 970 veya AMD Radeon R9 290
    DirectX: Sürüm 12
    Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    Depolama: 45 GB kullanılabilir alan 
     
    Chernobylite geçtiğimiz ay konsollar ve PC için duyurulmuştu. Bu sonbaharda çıkış yapacak. Detaylarına ve duyuru fragmanına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.







  • The Farm 51 mi? asla

    ne oyununu alırım ne sayfasına girerim.

    adamlar önce 10 kişi oynayan ww3ü adam etsin.

    ordan hype yapıp parayı kaldırdı şimdi bu oyunu yapıyor.
  • Baya meraklandırıyor bu oyun beni. Sebebi Get Even tabiki. Heralde e3 dönemi civarı oynanış videosu gelir diye umut ediyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Get Even'ı geçen hafta oynadım. Son zamanlardaki büyük pişmanlıklarımdan biri oldu. Genelde oyunlar beni temel unsurlarından en az biriyle bağlar; mesela müzikler. Şahane müzikler olsun yarım yamalak hikaye oynanış vs. onu idare ederim benlik sıkıntı yok. Fakat Get Even hikayeyi anlatmak için uzatmış da uzatmış. Ama ne uzatmış her saniye içimden "lan yeter tamam anladık" diye diye bitirdim oyunu. Müzikleri genel kesim tarafından sevildi mesela fakat bana çok rahatsız edici geldi. Grafikler konusunda hatırlıyorum zamanında çok övdüler kendilerini ara sahneleri görünce anladık zaten orda da patates olduğunu. Oynanış kısmına diyecek bir şeyim yok tek artı olarak telefon olayını gördüm. O da bir süre sonra etrafa mı bakayım telefona mı karmaşasına yol açtı. Uzun lafın kısası Chernobylite duyuru fragmanı beni çok heyecanlandırmıştı fakat Get Even faciasından sonra Farm 51'e güvenim kalmadı. ( O kadar doluyum ki şu oyuna sırf son 10 dakikası için güzelim hikayeyi bu kadar dolandırmaları beni çok üzdü. Daha çook yazarım da neyse..)
    Not: Hep gömdüm Get Even'ı fakat şunu söylemessem ayıp olur. Ses sanatçıları harika bir iş çıkarmış kesinlikle en iyilerinden o konuda muhteşem bir oyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • standart bir oyun olur üstüne çıkamaz .Hikayesi ile açıkları kapatır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HayvanGenli

    Get Even'ı geçen hafta oynadım. Son zamanlardaki büyük pişmanlıklarımdan biri oldu. Genelde oyunlar beni temel unsurlarından en az biriyle bağlar; mesela müzikler. Şahane müzikler olsun yarım yamalak hikaye oynanış vs. onu idare ederim benlik sıkıntı yok. Fakat Get Even hikayeyi anlatmak için uzatmış da uzatmış. Ama ne uzatmış her saniye içimden "lan yeter tamam anladık" diye diye bitirdim oyunu. Müzikleri genel kesim tarafından sevildi mesela fakat bana çok rahatsız edici geldi. Grafikler konusunda hatırlıyorum zamanında çok övdüler kendilerini ara sahneleri görünce anladık zaten orda da patates olduğunu. Oynanış kısmına diyecek bir şeyim yok tek artı olarak telefon olayını gördüm. O da bir süre sonra etrafa mı bakayım telefona mı karmaşasına yol açtı. Uzun lafın kısası Chernobylite duyuru fragmanı beni çok heyecanlandırmıştı fakat Get Even faciasından sonra Farm 51'e güvenim kalmadı. ( O kadar doluyum ki şu oyuna sırf son 10 dakikası için güzelim hikayeyi bu kadar dolandırmaları beni çok üzdü. Daha çook yazarım da neyse..)
    Not: Hep gömdüm Get Even'ı fakat şunu söylemessem ayıp olur. Ses sanatçıları harika bir iş çıkarmış kesinlikle en iyilerinden o konuda muhteşem bir oyun.
    Harbi, 2 saat falan dayanabildim ona.Bana da uzaktan hoş göründü, hikayeli, stealthli vs ama oynamaya başlayınca acayip iç bayıyor sonra.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.