Şimdi Ara

Chris Avellone Star Wars Jedi: Fallen Order Üzerinde Çalışmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Tecrübeli video oyun tasarımcısı ve yazarı Chris Avellone, Respawn Entertainment'ın geliştirmekte olduğu Star Wars aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order üzerinde çalışmış olduğunu duyurdu.

    Twitter üzerinden bir kullanıcının sorusunu yanıtlayan Chris Avellone Star Wars Jedi: Fallen Order için hikaye tasarımcısı ve yazar olarak hikaye, karakterler ve sinematikler üzerinde çalıştığını ve çalışmalarını yeni bitirdiğini belirtti.

    Chris Avellone geçmişte Fallout 2, New Vegas, Planescape: Torment, Icewind Dale, Baldur's Gate: Dark Alliance, Alpha Protocol, Pillars of Eternity, Prey ve daha birçok oyunun yapım sürecinde önemli rol oynadı. Şimdi de Dying Light 2 ve System Shock remake üzerinde çalışıyor.

    Star Wars Jedi: Fallen Order'a dönecek olursak, oyun sonbahar 2019 döneminde konsollar ve PC için çıkış yapacak ve oyunun hikayesi Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith ve Star Wars: Episode IV – A New Hope arasında geçecek. Daha fazla bilgiye 13 Nisan'da düzenlenecek Star Wars Celebration Chicago paneli esnasında ulaşacağız.  








  • Ea lütfen şu oyunun da underrated bir yapıma dönüşmesine izin verme. Arkasında çok gzl bir yapımcı var. Kaderi umarım titanfall 2 gibi olmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ea lütfen şu oyunun da underrated bir yapıma dönüşmesine izin verme. Arkasında çok gzl bir yapımcı var. Kaderi umarım titanfall 2 gibi olmaz.


    titanfall 2 gibi olmaz derken?Ea'ın Titanfall 2'yi küçümseyip yaptıklarına rağmen son dönemdeki en başarılı oyunu olmasını mı kastediyorsun?Yoksa bilgin olmadığı için boş yorum mu yapıyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.