Şimdi Ara

IEM Katowice 2019 Avrupa Minor Elemelerinde 1. Gün Tamamlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Intel Extreme Masters Katowice 2019 Avrupa Minor elemeleri birinci gün karşılaşmaları tamamlandı. Toplam sekiz takımın katıldığı elemelerin ilk gününde altı maç oynandı. İlk olarak; A ve B grubu dahil dört açılış karşılaşması oynandı. Açılış karşılaşmalarının ardından günün son karşılaşmaları, A ve B grubu açılış karşılaşmalarını galibiyetle tamamlayan takımlar arasında oynandı ve IEM Katowice 2019 Avrupa Minor elemelerinin ilk günü tamamlandı.
     
    Açılış Karşılaşmaları 
     
         Açılış karşılaşmaları tek maçlık seri formatında oynandı. İlk karşılaşma; Fransız Vitality takımı ve OpTic Gaming arasında Dust2 haritasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Vitality takımı 16-8, OpTic takımını yendi. İkinci karşılaşma; Alman mousesports takımı ile Rus Valiance takımı arasında Mirage haritasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Valiance takımı, Alman ekibi karşısında 16-14 galibiyete ulaştı. Böylelikle A grubu açılış karşılaşmalarından galibiyet elde eden ilk takımlar Vitality ve Valiance oldu. B grubunun açılış karşılaşması temsilcimiz eski Space Soldiers takımı ile ENCE takımı arasında oynandı. Temsicimiz eski Space Soldiers, ENCE takımına 16-6 skorla, Train haritasında mağlup oldu. B grubu ikinci karşılaşması North ve Bulgar takım Windigo arasında Overpass haritasında oynandı. Bulgar takım, North'u 16-6 yenmeyi başardı. Böylelikle B grubu açılış karşılaşmalarından galibiyet elde eden takımlar ENCE ve Windigo oldu.
     
     
     
    A ve B Grubu Kazananları Karşılaşmaları 
     
         A ve B grubu açılış karşılaşmalarını kazanan takımlar 3 maçlık seri formatında karşı karşıya geldi. İlk olarak B grubu karşılaşmalarını galibiyetle tamamlayan ENCE ve Windigo karşılaşması Mirage ve Inferno haritalarında oynandı. Karşılaşma sonucunda; ENCE, Windigo'yu 2-0 (Mirage: 16-12, Inferno: 16-3) yendi ve elde ettiği 6 puan ile B grubunda birinci sıraya yerleşti. A grubu karşılaşması ise Vitality ve Valiance arasında Mirage, Inferno ve Dust2 haritalarında oynandı. İki takımında mücadeleyi elden bırakmadığı günün son karşılaşmasında 2-1 (Mirage: 19-15, Inferno: 11-16, Dust2: 16-4) galibiyet elde eden takım Vitality oldu. Vitality, A grubunda birinci durumda.   
      
         IEM ve ESL ortaklığı ile Katowice'de düzenlenen Avrupa Minor elemeleri CS:GO takımları için Şubat ayında düzenlenecek Major turnuvaya katılım bileti niteliğinde. IEM Katowice Avrupa Minor elemelerini tamamlayan birinci ve ikinci takım, IEM Katowice 2019 Major ana eleme etabına yükselecek.
     








  • ex-SS'de daha 1-2 hafta önce takıma dahil olan ve onun öncesinde 3 aydan fazladır herhangi bir takımda bile oynamayan Yaman'ın takımın en iyisi olması şaka gibi. Diğer 4 arkadaş, başarıya pek aç değil belli ki. O kadar kötü oynadılar ki fpl'de bile öyle oynamaz insanlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.