Şimdi Ara

Dört Oyun Daha Xbox Game Pass'ten Ayrılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Trueachievements.com'un haberine göre, Ocak ayının sonunda dört Xbox One oyunu Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesinden kaldırılacak.

    Bu oyunlar:

    Letter Quest: Grimm's Journey Remastered
    Riptide GP: Renegade
    The Escapists: The Walking Dead
    Tom Clancy's The Division

    Bu ay eklenen ve eklenecek oyunlara bakacak olursak Life is Strange 2: Part 1, Ark: Survival Evolved, Farming Simulator 17 3 Ocak'ta ve Absolver 7 Ocak'ta Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine eklendi. 10 Ocak'ta da Just Cause 3 ve Aftercharge eklenecek. Microsoft bu ay içinde daha fazla oyun ekleneceğinin sözünü veriyor.
     
    Xbox Game Pass şu anda ilk bir ay için 1 TL. İlk ayın ardından aylık 59 TL ödeyerek Xbox Game Pass'i kullanmaya devam edebilirsiniz. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Sistemin detaylarına ve mevcut oyun kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz.  








  • gamepass sistemi güzel bir sistem ama bazı oyunlar sisteme dahil olduktan sonra inanılmaz hızla tekrardan ayrılıyor sistemden. Sanki demo gibi olmuş oluyor bu kısmı biraz saçma.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Megathrone26

    gamepass sistemi güzel bir sistem ama bazı oyunlar sisteme dahil olduktan sonra inanılmaz hızla tekrardan ayrılıyor sistemden. Sanki demo gibi olmuş oluyor bu kısmı biraz saçma.


    çok eski oyunlar olursa veya oynanmadığı için mesala division arkaşlarla oynayip bitirdik ama aradan 2 yıla yakın zaman geçti oynayan oynadı oynamayan ise belki arkadaşı olmadığı için oynayası gelmedi sistem beleş olunca işler böyle yürüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.