Şimdi Ara

Skybound Games The Walking Dead Final Sezonunu Geliştirmeye Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Telltale Games'in kapanmasının ardından The Walking Dead'in final sezonunu tamamlaması için anlaşılan stüdyo Skybound Games, websitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte The Walking Dead Final Sezonunun geriye kalan bölümlerini bugün itibarıyla geliştirmeye başladıklarını duyurdu.
     
    "Telltale kapılarını kapattıktan sonra, ne yazık ki oyun üzerinde çalışılmadı ve bu nedenle 3. ve 4. bölümlerin çıkış tarihleri ertelendi. Ancak, başlangıçta oyun üzerinde çalışmış yetenekli ve tutkulu ekip üyelerinin büyük bir çoğunluğunun bugün itibarıyla oyunu yeniden geliştirmeye başlamış olduğunu sizlere bildirmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz."
     
    1. bölüm "Done Running" 14 Ağustos'ta, 2. bölüm "Suffer the Children" 25 Eylül'de çıkışını gerçekleştirdi. 3. ve 4. bölümlerin ne zaman çıkacağı henüz belli değil.  








  • Ne olursa olsun bu seri bir sonu hak ediyordu. Ekibin de korunmuş olması güzel ayrıca.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zerre umudum yok. Tüm sezon çıksın final yapsın.. Sorarım oynayan arkadaşlarıma, derlerse ki vasatın bir tık üstü. O vakit belki alır oynarım sırf bitirmek için. İlk sezonda onlar değil de biz final yapmalıydık, ne güzel olurdu ne güzel anıları kalırdı bizde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.