Şimdi Ara

Soulcalibur VI DLC Karakteri 2B için 19 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Dengeki Online YouTube kanalı, Soulcalibur VI'ya indirilebilir içerik karakteri olarak katılacak NieR: Automata'dan 2B'nin 19 dakikalik oynanış görüntüsünü paylaştı.

    Oyunun Season Pass'ine dahil olan 2B karaker paketi oynanabilir karakterin yanı sira 2B için ek kostüm, 2B temalı ekstra parça ve çıkartmalar, ek silahlar, NieR: Automata temalı arka plan müziği ve NieR: Automata temalı dövüş alanı içerecek. Çıkış tarihi henüz duyurulmadı.

    Soulcalibur VI PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

    Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 








  • Grafikleri tekken ile yakın gözüküyor ve ana akımda dövüş oyunlarındaki en berbat grafikli oyunlar maalesef. Ayrıca arka plan'ın bulanık olması da berbat bir şey. Bilmiyorum odağı savaş sahnesinde tutmak için mi yaptılar ama ben arkayı aşağı yukarı öndeki gibi görmek istiyorum. Bu işi en iyi ed boon yapıyor. Bunu pek beğenmedim.
  • Soul Calibur zamanında en iyi grafikli oyunlardan biriyken seviyesini baya düşürdü. Belkide eskiden beri gelip şu an en çirkin görünen kavga oyunlarından biridir. Çoğu kavga oyunu eskisi kadar ilgi çekip satmıyor belkide bu konuyla alakalı bir olaydır. Onlarda eskisi kadar özenerek geliştirilmiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.