Şimdi Ara

Marvel's Spider-Man Ortalama 20 Saat Uzunluğunda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Insomniac Games topluluk yöneticisi James Stevenson twitter üzerinden Marvel's Spider-Man ile ilgili birkaç soruyu yanıtladı.
     
    Oyunun uzunluğu hakkında sorulan soruya James Stevenson, stüdyodaki ortalama bir tester'ın oyunu yaklaşık 20 saatte bitirdiğini ancak yan görevler ve aktivitelerle bu sürenin üstüne çıkılabileceğini belirtti.
     
    God of War ve Uncharted 4'te olduğu gibi erişilebilir seçeneklerinin (renk körü modu, HUD boyutu arttırma vs.) olup olmayacağı sorulduğunda James Stevenson ilk gün güncellemesine dahil olacağını söyledi. İlk gün güncellemesinin tüm detayları henüz belli değil.

    Son olarak, oyunun dosya boyutu ilgili olarak minimum 45 GB olacağı belirtildi.
     
    Marvel's Spider-Man 7 Eylül'de PlayStation 4 için çıkacak. İnceleme ambargosu 4 Eylül tarihinde Türkiye saati ile 17:00'da kalkacak. Bu saatten sonra oyunun incelemeleri yayınlanmaya başlanacak.

    Yeni yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Openworld bir oyun için 20 saat kısa değil mi yahu en azından 25 olsaydı
  • SONY nin üstlendiği oyunlar zaten kalite kokusunu hep belli ediyorlar.Şüphesiz bu oyunda EFSANELER arasina girecek ama, Turkce Altyazi olmamasi biraz bizi üzdü.Az kaldi efsaneye...
  • Oh oh 45GB olayına çok sevindim. Buna ve RDR 2'ye yer ayırmıştım konsolda 200gb civarı iyi oldu (RDR2 de taş patlasa 80gb olur)
  • Gel babana yavrum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Openworld bir oyun için 20 saat kısa değil mi yahu en azından 25 olsaydı


    Her yere hızlıca giden bi Karakter ve yan görevleri eklememiş hali buna yan görev şehirde dolanma kostüm eşya kasma ekle derken bu süre rahat 50 saat olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • HHarunTasar H kullanıcısına yanıt
    20 saat hikaye çok makul bir süre zaten, daha üstüne çıkan oyun yoktur. GTA 5 bile hiçbir aktivite veya yan görev yapmasan en fazla 20 saat sürer sadece ana görevler. Daha küçük haritalı aksiyon oyunları 12 - 13 saat sürüyor Tomb Raider ve Uncharted gibileri. Bu yüksek bütçeli açık dünya oyunlar diğerlerinin üzerine 7 - 8 saat daha katıyor işte.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Openworld bir oyun için 20 saat kısa değil mi yahu en azından 25 olsaydı


    Hikaye görevleri için bence ideal bir uzunluk 20 saat, zaten yan görevler, toplanabilirler, şehirde rahatça dolaşabilme keyfi, New Game+ (büyük ihtimalle bulunacaktır) derken oyunun süresi uzayacaktır. Ancak tam olarak ne kadar süreceğini 7 Eylül'de göreceğiz :)
  • Oyunlarda süre değil o zaman içerisinde ne kadar farklı şey görüp yaptığın, oyunun kendini tekrarlanmaması heyecan faktörünü hep koruması önemli. Süre o yüzden hiçbir anlam ifade etmiyor. Yani bu 20 saat hava gazıda çıkabilir iyide.
  • Bu süre kabul edilemez!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sadece ana görevler içinse 20 belki ama ara görevlerle birlikte 25,30 a yakın olması makul olabilirdi açık dünya bir oyun için 20 saatin kısa olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.