Şimdi Ara

Quake Champions Oynaması Ücretsiz Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software QuakeCon 2018 etkinliği esnasında, hızlı tempolu rekabetçi multiplayer first person shooter oyunu Quake Champions'ın bütünüyle oynaması ücretsiz olduğunu duyurdu.

    Quake Champions Steam ve Bethesda.net üzerinde PC için ulaşılabilir durumda.








  • Server cümbüşü başlar artık. Sonrası gene sükunet
  • Quake Champions aslında baya iyi bir oyun. Günümüz çoğu online FPS'si gibi daha çok oynayan daha avantajlı değil ve her şey ekipmana değil şansa bakıyor. Ben bu tarz oyunları sevdiğim için zevkle oynamaya başlamıştım fakat oyuncu sayısı az olduğundan dolayı oyun bulmak oldukça zor bir hale geldiği için bıraktım. Umarım ücretsiz olması çoğu oyunda olduğu gibi kısa süreli bir yükselişe neden olup tekrar oyuncu sayısı düşmez.
  • Giden paralar oldu. Allah belasını versin bu yapımcının. Oyuncu yok diye bedava yap o halde para verenleri enayi salak gören bir firma. Doom'un yeni oyununu alsın bi tarafına soksun ticari ahlaka yakışmayan işler bunlar. Doom, 15-20 liraya denk düşer o zaman alırım. Son of a ..... firmaya para kaptırmam bundan sonra. Gitsinler başkalarını yolsunlar !!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rubellite

    Giden paralar oldu. Allah belasını versin bu yapımcının. Oyuncu yok diye bedava yap o halde para verenleri enayi salak gören bir firma. Doom'un yeni oyununu alsın bi tarafına soksun ticari ahlaka yakışmayan işler bunlar. Doom, 15-20 liraya denk düşer o zaman alırım. Son of a ..... firmaya para kaptırmam bundan sonra. Gitsinler başkalarını yolsunlar !!


    Para verenleri enayi durumuna sokacak bir şey yok. Oyunun baştan beri zaten F2P olacağı belliydi. Karakterlerin tamamını açmak istiyorsan hala parasını ödemen gerekiyor. Daha önce ödenen para da aslında karakterleri açmak içindi ama işin içine betaya erişimi de koymuşlardı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun güzel fakat bu champion dengesizliği, acayip acayip yeteneklere felan maalesef ısınamadım. herkesin aynı olduğu bir oyun modu koysalar keşke.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ben kasıyordu tat vermedi sildim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.