Şimdi Ara

PS4 Hayatta Kalma Korku Oyunu S.O.N Oynanış Fragmanı #2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    RedG Studios, hayatta kalma korku oyunu S.O.N için ikinci resmi oynanış fragmanını yayınladı.

    Videonun açıklama kısmında fragman ve oyun için paylaşılan tanıtım yazısı:
     

    Şubat 1996'da, umutsuz bir baba olan Dylan Shuss kayıp kızı Tammy'yi aramak için South Of Nowhere'e gitmiştir. Bu görüntü 3 ay sonra bulunmuştur.
     
    S.O.N modern zamanda geçen bir epik psikolojik hayatta kalma korku oyunudur. Robert Alderson karakterinin rolünde, South Of Nowhere olarak bilinen Pennsylvania ormanının derinliklerinde kaybolmuş olan oğlun Jay'i arıyorsun. Korkunun herkesi kontrolüne aldığı bir dünyada geçmişin asla silinmez. Sevdiklerinizi geri almak için hangi korkular ve şeytanlarla yüzleşeceksin? 
     
    S.O.N 11 Aralık'ta PlayStation 4 için çıkacak.

    Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Ps4ün en kötü oyunu olmaya aday
  • life of black tiger'ı kimse geçemez
  • Garip. Gerçekten bu oyunu PS4 için mi çıkarıyorlar? İyide bu oyun steam'da yayınlanan küçük bütçeli indie korku oyunlarından bir farkı yok. Hani nerde PS4 kalitesi? En iyi ve en özeli getirme prensibi?
  • Kesinlikle grafik takıntılı biri değilim ama Yılına göre çok güzel olan bazı bağımsız korku oyunlarının bağımsız olmasından ve dönemin grafik çıtasına göre çıkmış olmaları gerçeği yokmuşcasına, günümüzde bile halen korku oyunlarının bu yolu izlemeleri beni fena halde sinir ediyor. Bu esinlenme değil gençler boş yorum yazmayın. Bu bas baya korkaklıktır. 2010 sonrası çıkmış, -kült olmuş bazı bağımsız ve old is cool mantelitesiyle yapılmış yapımlar dışında- hiçbir kötü grafikli 'korku' oyununu oynamayın. Zamanınıza yazık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.