Şimdi Ara

Hitman: Sniper Assassin PS4, Xbox One ve PC için Derecelendirildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Şubat ayında Avustralya'da derecelendirilmesinden sonra Hitman: Sniper Assassin bu kez de Kore Oyun Derecelendirme Kurulu tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için derecelendirildi.

       Geliştirici Io Interactive henüz Hitman: Sniper Assassin isminde bir oyunu resmi olarak duyurmadı. Benzer isimde şu ana kadar çıkmış iki oyun bulunuyor: Hitman: Sniper (iOS, Android) ve Hitman: Sniper Challenge (PlayStation 3, Xbox 360 ve PC).








  • Serideki en sevdiğim oyun Silent Assassin. Sebebi ise Sniper olarak oynayışımızın etkin oluşu. Öyleki oyunun finali bile bir sniper düellosuydu. Ben bu seriden her daim Silent Assasin'in sniper ağırlığının Contracts 'te ki ağır ve son derece özel atmosferle birleşimi bir oyun istedim. Tek kurşunla işi bitirebileceğimiz fakat o konuma gelene kadar bin dereden su getireceğimiz bölüm tasarımları. Bunlardan da öte istediğim şey ise Jesper Kyd'ın tekrardan seriye döndürülmesi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: porsux

    Serideki en sevdiğim oyun Silent Assassin. Sebebi ise Sniper olarak oynayışımızın etkin oluşu. Öyleki oyunun finali bile bir sniper düellosuydu. Ben bu seriden her daim Silent Assasin'in sniper ağırlığının Contracts 'te ki ağır ve son derece özel atmosferle birleşimi bir oyun istedim. Tek kurşunla işi bitirebileceğimiz fakat o konuma gelene kadar bin dereden su getireceğimiz bölüm tasarımları. Bunlardan da öte istediğim şey ise Jesper Kyd'ın tekrardan seriye döndürülmesi...
    Bizim istediklerimizin olması için yeni nesil oyuncuların hepsinin nuke yeyip ölüp, şu anki piyasadaki arz/talebin komple çökmesi lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.