Şimdi Ara

House Flipper 19 Nisan'da Türkçe Dil Desteği ile Birlikte Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Türk oyun yerelleştirme firması AiBell Game Localization, geliştiriciliğini Empyrean Games ve Red Dot Games'in üstlendiği yayıncılığını ise Playway S.A ve Frozen District'in yaptığı ev simsarlığı simülasyonu oyunu House Flipper'ın resmi Türkçe dil desteğine sahip olacağını duyurdu.

       House Flipper 19 Nisan'da Steam üzerinden çıkışını gerçekleştirecek.
     
       Ek olarak, geçtiğimiz ay duyurulduğu üzere AiBell Game Localization ile Playway S.A partnerlik anlaşması imzaladı. Bu anlaşma sonucu Playway S.A'nın yayıncılığını yapacağı hemen hemen bütün oyunlar resmi Türkçe dil desteğine sahip olacak. Haberin detaylarına buradan göz atabilirsiniz. 
     
    Uygun fiyatlarla Steam cüzdan kodları almak için https://www.mtcgame.com/tr-TR/steam-cuzdan-kodu/steam-cuzdan-kodu-tl?utm_source=503453" target="_blank" data-href=" https://www.mtcgame.com/tr-TR/steam-cuzdan-kodu/steam-cuzdan-kodu-tl?utm_source=503453" target="_blank">bu adresi ziyaret edebilirsiniz. 








  • Gazali hocam Twitter'da Spiderman'in yapımcısını ''Spiderman Türkçe gelecek mi diye sordum'' ve ''Gelmeyecek'' diye bir yanıt geldi. Bunu haberleştirebilirsiniz :)

    House Flipper 19 Nisan'da Türkçe Dil Desteği ile Birlikte Çıkacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tfn123

    Gazali hocam Twitter'da Spiderman'in yapımcısını ''Spiderman Türkçe gelecek mi diye sordum'' ve ''Gelmeyecek'' diye bir yanıt geldi. Bunu haberleştirebilirsiniz :)

    Yalnız hocam alttaki yorumda Infamous ve Ratchet and Clank demişsiniz. Infamous'ın yapımcısı Insomniac değil Sucker Punch.




  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Doğru, karıştırdım. :)
  • Koskoca ubisoft, ea, bathesda, Square Enix gibi firmalar Türkçe altyazı desteği sağlamıyor ama indie yapımcılar çatır çatır Türkçe altyazı desteği veriyor. Hadi EA fifa da filan ana akım oyunlarına vermeyi başladı ama ubisoft hâlâ ana akım oyunlarına vermiyor. Ülkede deli gibi assassin's creed, far cry, r6 satılıyor ama Türkçe desteği yok. Ben bunda art niyet ararım. Ubisoft oyunlarını almıyorum Türkçe desteği verene kadar da almayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.