Şimdi Ara

God of War için Beş Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Sony Interactive Entertainment, God of War için "Troller, Keşif ve Daha Fazlası" başlıklı beş dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.
     

    Olimpos Tanrıları’na duyduğu öfkeyi ardında bırakan Kratos, artık İskandinav tanrıları ve yaratıklarının diyarında yaşıyor. Kratos bu acımasız dünyada hayatta kalmak için savaşmalı ve oğluna da sadece hayatta kalmayı değil, aynı zamanda Sparta Hayaleti’nin yaptığı kanlı hataları tekrar etmemeyi de öğretmeli. God of War’un bu görkemli yeni hâli, ikonik serinin tüm niteliklerini, yani vahşi dövüş dinamiklerini, destansı baş düşman mücadelelerini ve nefes kesen boyutunu içinde barındırıyor ve bunları, Kratos’un dünyasını yeniden şekillendiren güçlü ve dokunaklı bir anlatıyla birleştiriyor
    .
    Yeni ve cesur bir anlatım: Saygısını kazanma konusunda kararlı olan oğlunun hocası ve koruyucusu rolünde olan Kratos, adı anıldığında akla gelen ilk şey olan öfkesini dizginlemek için beklenmedik bir fırsatla karşı karşıya. Oğluna bıraktığı karanlık geçmişi sorgulayan Kratos, geçmişindeki kusurları ve dehşeti telafi etmeyi amaçlıyor.
     
    Daha karanlık bir dünya: İskandinav mitolojisinin yabani ormanları, dağları ve diyarlarında geçen bu oyunda; kendi yaratıkları, canavarları ve tanrıları olan tehlikeli ve tamamen farklı bir diyara adım atmaya hazır olun.
     
    Amansız mücadeleler: Yakın çekim serbest omuz arkası kamerayla aksiyon her zamankinden daha yakına taşınıyor ve mücadele, amansız ve kararlı bir hâle bürünüyor. Kratos’un büyülü ve güçlü baltası, ölümcül bir silah olmasının yanında, keşif için de oldukça kullanışlı bir silah. Gardını asla bırakma.
     
       God of War 20 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak.  
     
       Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Önceki yayınlanmış videodan iyi gözüküyor ancak sorun şu ki tüm Sony oyunları artık birbirini taklit etmeye başladı ki bu çok büyük bir sıkıntı. Şu oyuna bakınca oynanış direk Last of Us ve Uncharted 4'ü anımsatıyor, bir bakıma güzel bir şey ancak serinin kendine özgün oynanışının büyük ölçüde baltalanmış oluşu çok ciddi bir problem oluşturur. Bu oyun belki God of War adıyla çıkmasa hiçbir sorun olmazdı ancak şu haliyle ve özellikle Sony'nin politikasını da göz önünde bulundurunca cidden can sıkıcı bir hal alabilir. Yenilik güzeldir ancak bir şeyi tamamen taklit edip bunun adına yenilik demek oyuncuyu keriz yerine koymaktır. Umalım da bu videodakinden daha özgün bir oynanış sunsun oyun.
  • Çocuğun ve kratosun seslendirmesi hollywood seslendirmelerine taş çıkaracak cinsten olmuş.
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler tartışılmaz ama gerçekten merak ettim kamera acısı ve çoçuk hariç mekaniksel anlamda ne gibi ciddi benzetme gördün tlouya ? Uncharted desen hiçbir alakası yok.Dark souls deseydin anlardım ama mekaniksel anlamda söylediğin hiçbir oyuna benzemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zıplama akabinde havada kombo keyfi olmasada yeni videoları gördükçe zaman dahada yavaşlıyor çıksada oynasak
  • oyun last of us:kratos edition aynı last of us:nathan dreak gibi. birde en çok merak ettiğim konu hangi sivri zeka arkadaş lumberjack kratos yapalım dedi? nerde o destansı mekanlar, müzikler, o hava ? nerde god of war'u god of war yapan o en önemli özellikler. ben god of war 3 ü açıp oynayım da kafam dağılsın.
  • Ben hala chaos bladenin gidişini hazmedemedim...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Halen çöp. Gram heyecan uyandırmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking



    Halen çöp. Gram heyecan uyandırmıyor.

    sen ölmedinmi yav nerden yazıyon
  • Efsanevi elmaları da koymayı unutmamışlar .
  • Ahaha tlof ve uc4 ne alaka ? Her yanında çocuk olan oyun tlou mı oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRkronos

    oyun last of us:kratos edition aynı last of us:nathan dreak gibi. birde en çok merak ettiğim konu hangi sivri zeka arkadaş lumberjack kratos yapalım dedi? nerde o destansı mekanlar, müzikler, o hava ? nerde god of war'u god of war yapan o en önemli özellikler. ben god of war 3 ü açıp oynayım da kafam dağılsın.

    Oyunda çocuğun olmadığını farz ediyorum o şekilde izliyorum videoları. TLOU özentiliği var mı yok mu idrak etmeye çalışıyorum çünkü, bakıyorum ki bu oyunda çocuk hiç olmasa TLOU'nun T'si bile aklıma gelmez, hatta çocuğa rağmen gelmiyor ama akıllarda bir last of us oluşmasının sebebi yapımcının esinlendik demiş olması, en büyük etki bu yani.

    Oyun hiçbir anlamda last of us gibi değil ki, hatta önceki GoW oyunlarının kamerası ve ana silahı değişmiş hali sadece. Eski oyunlarda yan silahlar vardı balyoz mızrak falan, Kratos onları alınca yine bu GoW4'teki gibi dövüşüyordu. Aslında oyunun tarzı değişse de karakteristiği hala aynı. Last of us eline baltayı alıp hayvan gibi insanların kolunu bacağını kesip ortadan ikiye yarabildiğin fantastik güçlerle mitolojik evrende geçen bir oyun değildi, post apokaliptik hayatta kalma oyunuydu, gizlilik yüksekti bam başka bir oyun yani last of us. God of War neredeeee last of us nerede. Bir tane çocuk eklenmesi oyunu kesinlikle bir diğeri yapmaz, oyunun kendisinin benzemesi lazım.




  • Ben 9 dakika resmi olarak yayınlanmamış bir video izledim dün. Açıkça ND oyunlarındaki oturmuş formülü kullanıyor oyun, fazlasıyla hissediliyor. Bu bakımdan bir kısım oynarken devamlı onları hatırlayacak orası kesin. O 9 dakikalık kısımda ise pek ihtişamlı birşey yoktu. Aynı tuşa hızlı hızlı basma kısımları da var oyunda ne gerek var bunlara hele de ufacık bir hareket için defalarca aynı tuşa basmaya zorlamak. Başka bir şekilde çözseler artık şu tarz şeyleri ama pek niyetleri yok gibi. Oyun yüksek puanlar alır diye bekliyorum, zaten öyle bir algı oluştu bakalım ne çıkacak. Oynanış videoları bir türlü o ilk gösterilen E3 tanıtımındaki etkiyi vermedi bana. Herhalde baya baya saklıyorlar oyunun gidişatını, içeriğini sürpriz olsun diye.
  • oyunun kalitesinden kimsenin şüphesi yok ancak hakikatten bir last of us uncharted 4 havasıda sezmedim degil hayırlısı olsun tabiki kaliteli bir oyun cıkacaktır ancak beni üst düzey derecede heyecanlandırmadı ne yazıkkı inşallah dedigim gibi olmaz bizi ters köşe yapar ama su zamana kadar izledigimiz tüm videolar bu yola cıkıyor hayırlısı olsun.
  • ilk 3 saati oynamışlar. GamesRadar yeni video vermiş... İlk üç saate dair izlenimlerini anlatıyorlar. oy oy diyorum .. video burada.. https://www.youtube.com/watch?v=kmhk64h5HAc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 3 Nisan 2018; 1:8:35 >
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt
    Ne söylemişler izlenimleri neler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hareket sistemi ve koşuşlar falan çok mekaniksel. Vuruş hissi küçük yaratıklarda iyi ama büyük trolde rezalet. Hala oturmayan bir şeyler var bu oyunla ilgili...Umarım yanılırım...
  • Ps2 den beri tüm oyunlarının hayranı olduğum. Tüm PlayStation konsollarını sıra ile aldıran oyuna bakıyorum da üzülüyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tüm oyunlar aynı olmaya başladı. God of War ile bu oyunun alakası yok. 2. Eli 50 liraya düşene kadar alıp oynamam. Halbuki sırf bu oyun için ps4 Pro yu çıktığı ilk gün aldım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: merihanac

    Ben hala chaos bladenin gidişini hazmedemedim...


    PS2'den kalma old gen mekaniğin gitmesi çok iyi oldu. Yenilik yapmasalar GOW 0.5 derdiniz. Ben dibimdeki düşmana uzun zincirli silahla batırma hareketi yapmak istemiyorum.
    Next Gen God of War'da kat kat daha fazla seçenek var ister yumrukla, ister yakalayıp döv, ister silah salla fırlat.

    Ares Athena'nın kölesi olmak yerine çok daha iyi bir silah kullanıyoruz. Silahın anahtar görevi de görüyor
  • Tam anlamıyla Next gen God of War olmuş. Close combat, yumruk, kalkan, uzak vuruşlar gelişmiş çağ atlamış. Jedilerde bile böyle silah hakimiyeti yok.. Düşmanlarda birşeyler atıyor eski oyunlardan daha çok zorluyor. Silah sönükken normal vuruyor, parlayınca özel kombo yapıyor, süper magic attacklarda var. Oyunun başı olduğu için tüm özellikler açık değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.