Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance 1.4 Yaması Tamamlandı ve Test Ediliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Kingdom Come: Deliverance'ın 1.4 yaması tamamlandı ve mümkün olan en kısa bir süre içinde yayınlanması planlanıyor.

       "1.4 yaması üzerindeki çalışmalarımızı tamamladık ve şimdi test ediliyor. Çıkışı yeni bug bulup bulmamamıza bağlı. Planımız en kısa sürede yayınlamak." dedi Warhorse Studios'tan Daniel Vavra.
     
       Ayrıca geçtiğimiz günlerde oyunun Steam ve GOG versiyonları için 1.3.4 yaması yayınlandı. Bu yama hızlı seyahat esnasında rastgele karşılaşma hatasını çözüyor ve Nvidia Ansel ile Shadowplay desteği ekliyor.

       Kingdom Come: Deliverance PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.








  • Bug'ları geçtim optimizasyona bi zahmet el atın be artık..
  • Drima kullanıcısına yanıt
    2 kere uzunca bir süre ertelenmesine rağmen halen fazla sayıda hatası ve performans sorunu bulunmakta buna rağmen iyi sattı.Eğer bahsedilen 36 milyonluk bütçe doğruysa cidden bu hatalar kabul edilebilir gibi değil.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Hocam yakın tarihte bu kadar optimize özürlü bi oyun görmedim ki buna Agents of Mayhem dahildir Rahat 120+ saat oynama sürem var, bi şekil modla drop cpu ayarı çekip az biraz adam edebildim ama bilsem almazdım o derece.. Bu CryEngine motoru mu leş yoksa yapımcı mı bilemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drima

    Hocam yakın tarihte bu kadar optimize özürlü bi oyun görmedim ki buna Agents of Mayhem dahildir Rahat 120+ saat oynama sürem var, bi şekil modla drop cpu ayarı çekip az biraz adam edebildim ama bilsem almazdım o derece.. Bu CryEngine motoru mu leş yoksa yapımcı mı bilemedim

    Normalde bu kadar sıkıntılı bir oyunun tarihin tozlu sayfalarına girmesi lazımdı fakat bu oyun hem işlediği dönemden ötürü hem de çıktığı tarihin avantajıyla güzel bir satış grafiği yakaladı.Duyurulduğundan beri takip ediyordum haliyle sancılı geliştirme sürecinden de haberim vardı yine de oyunu almayı planlıyordum,almak için incelemeleri ve oynayanların geri dönüşlerini bekledim iyi ki de beklemişim tahmin ettiğim gibi fazlasıyla sorunlu çıktı ve halen düzelmedi.




  • Optimizasyonu düzeltseler yeterli.

    Boş alanda gezerken sıkıntı yok da, yerleşim yeri ve merkezi yerlerde FPS inanılmaz düşüyor ve oyun zevkini baltalıyor.

    Sırf bu yüzden oynamıyorum, biraz daha stabil olsa 30 FPS sabit olsa o bile yetecek ama bir 50 fps bir 20 fps derken oynanmıyor.

    Grafik ayarı yapıcan oyun kendini tekrardan yüklüyor ve uzunda sürüyor.
    Nereye gitsen hep bir yükleme ekranı çıkıyor.
    Bir witcher kadar yapamadılar.
  • Cryengine motoruna sahip oyunlarda sabit donmalar(1-2 dakika) yasiyorsaniz seslerde takilmalar ayni sesin tekrar gibi seyler ve kaplamalarda gec yuklenme sikintilariniz var ise hard disk sata tipini biosdan kontrol edip İDE ise AHCi moda gecirerek duzeltebilirsiniz biosdan direk degistirince mavi ekran alabilirsiniz bunu icin basit regeditden bir kac islem sonrasi duzgu sonuc alirsiniz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • dqndqn26 D kullanıcısına yanıt
    Dostum senin gibi düşündüm oyunu SSD ye kurdum yine kaplamalar geç geliyor.
    HDD ye göre elbette fark etti ama kaplamalar yine de geç gelebiliyor.

    Diğer türlü 1-2 dk lık donma yada seslerde sorun yok tabi.
  • Bu oyun konsolda Türkçe mi arkadaşlar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda hakikatten aşırı derecede bug dolu bu kacıncı güncellemeyi aldı ana görevlerde yükleme ekranında kalıyor donuyor oyun ani fps düşüşleri bakalım kacıncı uptade ile düzelicek ama oyuna gelicek olursak hakikatten mükemmel bir atmosfere sahip ve sizi fazlasıyla baglıyor kendine oynanıs müzikler sesler son olarak resmi bir şekilde pc ye türkce altyazıda geldigi için oyunun zevki iki kat daha güzel oldu o yönden bu şekilde oynamaya devam ediyorum bagımsız bir yapımcıdan cıkmıs ama bir cok oyundan cok cok daha iyi derin bir konusu var kıymetini bilmek lazım
  • Hayır konsollara henüz türkçe dil desteği gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.