Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance 36.5 Milyon Dolara Mal Olmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Warhorse Studios kreatif direktörü Daniel Vavra Forbes.cz ile gerçekleştirdiği bir röportaj esnasında Kingdom Come: Deliverance'ın maliyetini açıkladı.

       Belirtilene göre, oyunun toplam maliyeti 750 milyon crown yani yaklaşık olarak 36.5 milyon dolar tutmuş. Daniel Vavra pazarlama masraflarının da bütçeye dahil olduğunu söyledi ancak Kickstarter kampanyasından elde edilen 1.5 milyon doların dahil olup olmadığı konusunda bir açıklama yapmadı. 
     
       13 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapan Orta Çağ rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance ilk haftasından bir milyon kopya sattı. 








  • Biraz sallamışlar gibi geldi ya neyse.. Rezil optimizasyon hariç oyunda sorun yok, hardcore RPG severler ve bol içerik arayanlar için bulunmaz Hint kumaşı niteliğinde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Külahıma anlatsın.
  • Vay canına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proje uzun sürdüğünden dolayı böyle bir masraf çıkmıştır diye tahmin ediyorum. Yoksa ilk yayınladıkları görseller ve animasyonlar ile ilgisi yok oyunun. Bu kadar kötü animasyonlara sahip bir oyunun yaklaşık 36 milyona mal olması sadece projenin iyi yönetilmemesinden kaynaklanıyordur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @2K Ilk videolarda ile simdiki haliylr oyunun ne kadar degisip gelistigini bir kenara birakip birtek animasyonlara grafiğe bakarsan öyle olur tabi. Bu fiyatı, kötü animasyonlara bağlaman içler acısı sadece boş yapmışsın. Animasyonların neresinde bu kadar fark gördün anlamadım ben neresi kötüymüş? Sırf yorum yapmis olmak için yorum yapıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    @2K Ilk videolarda ile simdiki haliylr oyunun ne kadar degisip gelistigini bir kenara birakip birtek animasyonlara grafiğe bakarsan öyle olur tabi. Bu fiyatı, kötü animasyonlara bağlaman içler acısı sadece boş yapmışsın. Animasyonların neresinde bu kadar fark gördün anlamadım ben neresi kötüymüş? Sırf yorum yapmis olmak için yorum yapıyorsunuz.

    Genelde BSC Misafirlerine cevap vermiyorum çünkü bir süre sonra sapıtıyorlar ve sizde sanırım i,ş,ğ gibi harfleri kullanmaya tam olarak hakim değilsiniz ama yine de;



    Bir de gelişme dediğiniz;

    Kingdom Come: Deliverance 36.5 Milyon Dolara Mal Olmuş

    Kingdom Come: Deliverance 36.5 Milyon Dolara Mal Olmuş

    Kingdom Come: Deliverance 36.5 Milyon Dolara Mal Olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 14 Mart 2018; 23:54:19 >




  • @2K Mobilden yazdığım için olabilir belki ama senin anlamani beklemiyordum. Videoda daha kötü duruyor resmen oyun. Bunları biliyorum zaten gayet takip ediyordum oyunu ben kendini haklı göstermeye çalışkan hoş, lakin boşa cabalamassin dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.