Şimdi Ara

Capcom Vancouver'da İşler Yolunda Gitmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •   
     
       Dead Rising serisinin geliştiricisi Capcom Vancouver'da işler pek yolunda gitmiyor.
     
       Kotaku editörü Jason Schreier'ın haberine göre, Capcom Vancouver'da bir sürü kişinin işine son verildi ve bir sonraki Dead Rising oyununun içeriği azaltılırken henüz duyurulmamış başka bir proje de iptal edildi. 
     
       Kariyerini tehlikeye atmamak için isimsiz olarak konuşan kaynak şirketin düzene sokulması için yaklaşık 250 kişinin çalıştığı stüdyoda 50 kişinin işten çıkarıldığını belirtti. Kaynak tarafından belirtilene göre, iptal edilen oyun New York'un alternatif bir gerçeklik versiyonunda geçmesi planlanan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu olacaktı ancak prototip aşamasında kalan oyun Capcom tarafından yeşil ışık alamadı.
     
       Dead Rising 2'den bu yana serinin geliştiriciliğini üstlenen Capcom Vancouver mobil oyunlar üzerinde de çalışıyor. Stüdyo geçtiğimiz yıl Puzzle Fighter'ı çıkardı.








  • Dead Rising serisi artık ilgi görmüyor. Seriyi baştan sıfırlamaları gerekiyor.

    Dead Rising'i şuanki halinin tam tersi ciddi bir atmosfer soksalar ve oynanış dinamiklerini daha gerçekçi bir hale getirseler çok daha iyi iş yapar.
  • Saçma sapan oyunlar çıkar sonra ağla dur.Capcom da enayi Konami gibi elindeki iplerin değerini bilmiyor ve çıkarmıyor.Herşeyin bir bedeli var aptal Capcom iyice ağlak olup çıktınız..
  • Salak içeriklerden uzak, ciddi ağır atmosferli ve hatta mümkünse State of decay kopyası loot, yeme içme ve arkadaş ilişkilerini dev gibi bir haritada birleştirirlerse o grafiklerle. Şaha kalkarlar. Öyle Blanka kafasını takıp 432 zombiye kafa atmak için depara kalkmak falan.. Olmuyor yani.
  • Üstteki yorum yada alttaki doğru söylüyor.
  • Dead Rising ilk oyunları farklıydı, abüsrtlüğün 1 dozu vardı lakin son Dead Rising oyunlarıda çok acaip 1 hal aldı
  • BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    Oyuncular artık sıkıldı, Dead Rising serisi ilgi görmedikçe Capcom geliştiriyor.

    Elinde birçok sağlam oyun var onlara yönel yada Dead Rising serisini aynı Resident Evil gibi bir değişime sok. Dead Rising aslında oynanış dinamikleri ve open world yapısıyla ciddi bir atmosferle çok iş yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.