Şimdi Ara

This Is the Police 2 Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       THQ Nordic ve geliştirici Weappy Studio ilk olarak Ağustos 2016'da çıkış yapan macera ve yönetim türündeki This Is the Police'in devam oyunu This Is the Police 2'yi resmi olarak duyurdu.

       This Is the Police 2 bu yılın sonlarında PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve GOG) platformları için çıkış yapacak.
     
       Oyuncular Sarah Hamilton tarafından seslendirilen Lilly Reed adlı bir şerifin rolünü üstlenecek. Astları genç bir kadından emir almaya alışkın olmayan kaba erkekler olsa da Lilly Reed düzen ve barışı korumak zorundadır. Ancak Sharpwood kasabasına Warren Nash adlı bir yabancı geldiğinde her şey değişir ve Warren Nash'in kasabaya ne getireceği bilinmemektedir: kurtuluş ya da yıkım.
     
       Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 








  • GoG'dan devam ederim artık, umarım fiyatta bi güzellik yaparlar (ilk oyun sahiplerine)
  • İlk oyuna şöyle bir bakayım diyip 23 saat kadar oynamıştım. Öyle aman aman detaylı ya da karışık bir sistemi yok fakat hiç beklemediğiniz sonuçlara neden olabiliyordu seçimleriniz. Aynı zamanda ilk oynayışta suç almış başını yürümüştü. İkinci oyun ilk oyunun yaptıklarını daha iyi bir şekilde yaparsa bu sefer sesini duyuran bir yapım olabilir.
  • sanırım gog dan alacağım bu tür oyunları seviyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.