Şimdi Ara

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux Batı Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    Atlus, Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux'un 15 Mayıs'ta Amerika'da ve 18 Mayıs'ta Avrupa'da 3DS için çıkış yapacağını duyurdu.

       DS için çıkan Shin Megami Tensei: Strange Journey'nin güncellenmiş versiyonu olan sıra tabanlı rol yapma oyunu Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux 26 Ekim 2017'de Japonya'da 3DS için çıkmıştı.
     








  • Biri bilgilendirebilir mi? Persona serisinin ilk oyunları da aynı isimle geçmiyor muydu? Bağlantısı ne olayı ne beynim yanıyor galiba.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Biri bilgilendirebilir mi? Persona serisinin ilk oyunları da aynı isimle geçmiyor muydu? Bağlantısı ne olayı ne beynim yanıyor galiba.


    Yanlış bilmiyorsam Persona, Shin Megami Tensei'nin bir yan oyunu olarak doğup sonra o evrenle ilişkili ayrı bir seri haline gelmiş. Mekanik ve hikaye yapısı olarak diye de farklı diye biliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Persona ve shin megami tensei serileri aslında Megami Tensei serisinin spin offlarıdır. Yani demek istediğim persona serisi, shin megami tensei serisinin spin offu falan değildir. Persona 3 ve 4 zamanında Atlus USA satışları arttırmak için oyunun adını Shin Megami Tensei: Persona 3 diye değiştirmişti. Persona 4 Goldendan itibaren de zaten persona serisi smtden daha ünlü olduğu için kaldırdılar. Japonyada ise hiçbir zaman smt eklemediler başına. Persona 3ün japonya box artına bakarsanız sadece persona 3 yazar. Ayrıca shin megami tensei ile persona farklı evrenlerde geçer zaten smt serisinde tokyo falan yok oluyor benim bildiğim gerçi seriyi hiç oynamadım emin değilim o yüzden. Oyunların tek ortak noktası smtdeki Demonlar, personadaki personalara karşılık gelir.
  • Açıklamalar için teşekkürler arkadaşlar :) Tek bir sorum olacaktı. Persona 5 oynamak istiyorum fakat 5 olunca biraz şüphelenmedim değil. Seride herhangi bir bağlantı var mı yoksa gönül rahatlığı ile oynayabilir miyim?
  • Evet oynayabilirsin, oyunlar aynı evrende geçiyor ama hikaye ve karakterler farklı. Sadece eski oyunlara ait karakterlere atıfta bulunuluyor mesela televizyonda adları geçiyor vs. Ama persona 3 ile 4ü de oynamanı şiddetle tavsiye ederim.
  • Yorumunuzu çok geç gördüm. Teşekkürler tekrardan. Ama ilk 2 oyunu oynamama gerek yok o zaman doğru değil mi?
  • ipini koparan aynı oyunu baştan yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.