Şimdi Ara

Shenmue III için Üç Yeni Ekran Görüntüsü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Ys Net, Shenmue III için üç adet yeni ekran görüntüsü paylaştı.
     
       Geliştirici, 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek MAGIC'de (Monaco Anime Oyun Uluslararası Konferansı)  2018 esnasında Shenmue III hakkında oynanış ayrıntıları ve daha fazla ekran görüntüsü paylaşmayı planlıyor.
     
       Shenmue III 2018'in ikinci yarısında PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Oyunun dünya genelindeki kutulu ve dijital dağıtımını ise Deep Silver üstlenecek.
     
     
     








  • Buraya yazıyorum. Ertelenecek.
  • şu çöpü bekleyenin aklından şüphe ederim yok sön nö önlörsön yok yönö nösöl bölmöz masalları okumayın en fazla 1 ay konuşulur sonra unutulur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    şu çöpü bekleyenin aklından şüphe ederim yok sön nö önlörsön yok yönö nösöl bölmöz masalları okumayın en fazla 1 ay konuşulur sonra unutulur


    Ben beğenmiyorum veya ilgimi çekmiyor dersen senin kişisel zevkinden dolayı saygı duyarım fakat insanlara zevkleri yüzünden saygısızlık yapman senin edepsizliğindir. Bu saygısız yorumun nasıl onaydan geçmiş oldukça şaşırdım. Yazıklar olsun ne diyeyim.
  • Zamanında konsolda ilk iki oyunu oynamadıysan zaten bu durumu anlayamazsın. Bugün benzerleri bolca bulunsa dahi dönemi için yapılmış en büyük oyun projesinden bahsediyoruz. Temelinde basit başlayan bir intikam hikayesinin ne kadar dallanıp budaklanabileceğini oyuncular tahmin bile edemedi. Müziklerden, hikayesine, oynanışına, diyaloglarına, grafiklerine, sunumuna, etkileyeciliğini ve benzersizliğini geçtim. MGS tarzı gizliliği içeren oynanış kısımlarına bile sahipti. Bugünün çok iyi grafikleri olan ruhsuz sinematik oyunları gibi değildi. Shenmue 3 ilk oyunlar kadar iyi olur mu bilinmez, sırf hikaye devamı için bekleyenleri bile alsa birşeydir.
  • görüntüler ilgimi çekti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.