Şimdi Ara

2. Dünya Savaşı Oyunu Battalion 1944 İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         FPS dünyasında bolca işlenen 2. Dünya Savaşı konseptine kendi bakış açısını getirmek isteyen Battalion 1944 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

         Bulkhead Interactive tarafından geliştirilen oyun için yapılan yeni duyuruyla birlikte Battalion 1944'ün 1 Şubat'tan itibaren Steam üzerinden erken erişim sürecine başlayacağı açıklandı. İlk olarak 2016 yılında kendini gösteren oyun duyurulduğu dönemde 3 günden kısa bir süre içerisinde 100 bin Pound üzerinde bağış toplamıştı. Gerek oyun stili gerekse de arayüz konusunda Call of Duty oyunlarından ilham aldığı gözlenen oyunun erken erişim duyurusuyla birlikte bir de tanıtım videosu yayınlandı.

         Battalion 1944'ün erken erişim tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Videoyu yarısına kadar izledim ilk.. Hoşuma gitti, beğendim (her ne kadar rep eşliğinde 2. Dünya savaşı oyunu tanıtımına maruz kalsamda) Sonra yazıyı okumaya başladım taa ki erken erişim sürecine başlayacağı açıklandı bölümüne kadar en iyisi tam sürüm çıkana kadar (çıkarsa tabii) beklemek
  • Neden rap?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • arkadaş 2.dünya savaşını rap nasıl koyar adam ya o kadar insan öldü lan o kadar acı çekildi. Ve oyunda çok sıradan 2014 oyunu gibi duruyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    arkadaş 2.dünya savaşını rap nasıl koyar adam ya o kadar insan öldü lan o kadar acı çekildi. Ve oyunda çok sıradan 2014 oyunu gibi duruyor.


    Oyun zaten bile bile oldschool FPS olarak geliştiriliyor. COD2 ve COD4 Pro Mod'dan esinlenmiş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Square Enix ve erken erişim... parasız bir firma olsa anlarım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk çıkan videolarından sonra gözüme çok daha iyi geldi. Biraz animasyonlara çalışırlarsa denenebilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 3-4 sene öncesinin oyunu gbi duruyor ruhsuz zevksiz ayrıca tanıtım videosu ama bütün silahların sesi neredeyse aynı gbi geldi bana fiysako olması muhtemel yani...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bazı yönlerini eleştiriyoruz ama cod la bf olmasa adam gibi savaş fps si oynıyamıcaz demekki

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    Bazı yönlerini eleştiriyoruz ama cod la bf olmasa adam gibi savaş fps si oynıyamıcaz demekki


    Onlar olmasa Başka firmalar yapardı merak etme onlar var diye girmiyorlar onlara karşı sıfırdan marka oluşturup ayakta durmak zor.
  • Dostlar oyunu çıkış gününde alıp oynayacak olan varmıdır. Şu an oyunun turnuva kayıtları var. Biz 2 kişiyiz varsa 5 kişilik bir takım kuralım. İmzamda Steam id yazıyor. Discord: TwexamR#1111
  • Pek takip ettiğim bir oyun değildi ve ben Arma gibi gerçekçi bir oynanışa sahip olacak sanıyorudum fakat videodan anladığım kadarıyla hızlı bir oynanışa sahip. O yüzden satın alabilirim fakat keşke 2. Dünya Savaşını anlatan sağlam single bir oyun gelseydi. Bildiğimiz 200 kere oynadığımız, izlediğimiz konular yerine bir Nazi askerini oynayarak başlayıp hem bu adamlarda sonuçta verilen emiri yerine getiriyor hepsi canavar değil onu anlatsaydı. Sonuçta çoğu asker sınır dışında görev yapıyor ve Almanlar kaybettikleri zaman, Nazi esirlerine toplama kamplarını gösterdikleri bir resim var adamlar orayı görünce ağlıyor ve biz ne için savaşmışız diye düşünüyorlar. Çok ünlü bir resimdi ama şu an bulamadım. Böyle başlayıp bunları sorgulayıp daha sonra taraf değiştiren bir Nazi askerini oynadığımız bir oyundan sağlam bir konu çıkardı iyi işlenirse diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.