Şimdi Ara

Spielberg'ün Halo TV Serisi Halen Geliştirilme Aşamasında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Bundan yaklaşık 4,5 yıl önce E3 2013'te duyurulan ve Steven Spielberg'e emanet edilen proje adına bugüne kadar çok fazla bilgiye sahip olamadık. Öyle ki o duyurudan sonra tanıtılan Halo oyunları bile çıktı ama TV serisinden henüz bir haber yoktu. Konu hakkında konuşan Showtime patronu David Nevins, Halo'nun TV projesinin ölmediğini belirtti. Projenin kesinlikle devam ettiğini ve şu an geliştirilme aşamasında olduğunu belirten Nevins, hem Halo hayranlarını hem de dizi severleri memnun edecek bir işe imza atılacağına inandığını söyledi.

         Bakalım bu uzun süreli bekleyiş daha ne kadar devam edecek. Halo'nun E3 2013'teki TV şovu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.







  • Aradan 4,5 yıl geçmiş hala geliştirme aşamasında oluyor. Yapacakları bir TV dizisi nasıl hala geliştirme aşamasında oluyor onu hiç anlamıyorum. Büyük bütçeli dizi en fazla 1,5 yıl sürer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 9 Ocak 2018; 19:27:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master Chief'in konusunu anlatmak yerine Halo 3 ODST tadında yaparlarsa uzayda geçen Band of Brothers gibi güzel bir şey ortaya çıkabilir. Ama Xbox One'ın rezalet ilk tanıtıldığı gün tanıtmışlardı ve o konferansta tanıtılan, söylenen her şeyi 'bir oyuncu olarak bana ne' tadında izlediğimden dolayı unutmuşum bile.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: powersmachine54

    Aradan 4,5 yıl geçmiş hala geliştirme aşamasında oluyor. Yapacakları bir TV dizisi nasıl hala geliştirme aşamasında oluyor onu hiç anlamıyorum. Büyük bütçeli dizi en fazla 1,5 yıl sürer.


    "Canimiz ne zaman isterse" diyorlar. Spilberg'in zamani dahi yok belliki, son cikardigi dililerin zaman dilimlerine bakilirsa.

    4.5 yil aradan sonra cikardiklari "nane" ye bakip yorum yapacagiz sonucda. Degiyor mu degmiyor mu diye :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu herif varsa bol klişeli, arka planda saçma sapan orkestranın çaldığı bir şey gelir. Çöp oyunun çöp dizisi geliyor.
  • çıkmasın mümkünse ne oyunu ne dizisi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.