Şimdi Ara

Injustice 2 DLC Karakteri Enchantress Oynanış Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Warner Bros. Interactive ve NetherRealm Studios Injustice 2'nin indirilebilir içerik karakteri Enchantress için oynanış fragmanı paylaştı.

       Enchantress 9 Ocak'ta Ultimate Edition ya da “Fighter Pack #3” indirilebilir içerik sahiplerine sunulacak. “Fighter Pack #3” indirilebilir içeriğinin son parçası Teenage Mutant Ninja Turtles karakterlerinin oyuna ne zaman ekleneceğini henüz belli değil.

       Injustice 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

       Enchantress oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • quanchi starfire mixi olmuş kaplumbağaları bekliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam indirimlerinde Ultimate Pack ve karakterler indirime girmediği için baya hayal kırıklığı yaşadım. Tek bir karakter içinde 18 TL vermeye niyetim yok. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama DLC karakterlerinin bariz sürekli spawn edilecek hareketleri oluyor. En son Hellboy DLC'si geldi ve uzaktan vurması o kadar hızlı diğer hiç bir karakter onun hızını yetişemiyor böyle olunca online'da o hareketi sürekli kullanan birine denk gelirseniz durup savunmaktan başka çareniz kalmıyor.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Online'da millet kanser gibi oynuyor. Dövüş oyunlarında Single Player'a kaydım ben.
  • 350 maç yapıp sadece 2 tane kaybeden oyuncuları saymazsak yine normal oynayan oyuncular var. Toplam 700 online maç yaptım artık belli bir seviyeye geldim. Tabi istatistikler rezalet oldu ama olsun.
  • bu dövüş oyunlarını xbox veya ps4 controlleri ile değil arcade controller ile oynayan birçok manyak var hep onlara denk geliyorum büyük ihtimal ve yeniliyorum. artık online sistemi dövüş oyunalrından bıktım . dövüş oyunlarını arkadaşlarım eve gelince birlikte takılmalık olsun diye alıyordum hep.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.