Şimdi Ara

Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Sony Interactive Entertainment ve geliştirici ekip Polyphony Digital Gran Turismo Sport için versiyon 1.10 güncellemesini yayınladı.

       Bu güncelleme oyuna GT League ve 12 adet yeni araç ekliyor. GT League "Sunday Kupası", "Clubman Kupası" ve "FF Mücadelesi" gibi önceki GT oyunlarında çeşitli yarış serileriyle birlikte hayranların çeşitli otomobillerle katıldığı bir tek oyunculu moddur.

       Oyuna eklenen 12 adet yeni araç:

    - Chevrolet Corvette Stingray Convertible (C3)
    - Chris Holstrom Concepts 1967 Chevy Nova
    - Ferrari Enzo Ferrari
    - Ferrari F40
    - Ford F-150 SVT Raptor
    - KTM X-BOW R
    - Lamborghini Countach LP400
    - Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD)
    - Nissan Skyline GT-R V·spec II (R32)
    - Nissan Skyline GT-R V·spec II Nür (R34)
    - Suzuki Swift Sport
    - Volkswagen Samba Bus Type 2 (T1)
     
       Gran Turismo Sport'a ileride daha fazla içerik gelecek. Sony "2018 yılında tamamlanması beklenen çok sayıda heyecan verici planımız var." dedi.

       Ek olarak, Gran Turismo ustası ve oyunun yapım sırasındaki rehberi Lewis Hamilton’ın Nürburgring GP’deki bir zamana karşı yarış yaptığı “Lewis Hamilton Referans Turları #1 - Nürburgring” videosu da yayınlandı. Aşağıdaki oynaticidan izleyebilirsiniz.

       Gran Turismo Sport PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.








  • Olay pist sayısı ve araç sayısı ise GT6 hepsinden daha iyi mi oluyor ?. Pubg nin yılın oyunu seçildiği bir ortamda bana kimse şu oyun iyidir falan demesin. Paranın ve reklamın sökmediği yerlerden bana örnek ver. Yukarı da belirttiğim gibi işi bilen derken, kendimi örnek göstermedim, kaldı ki her 2 oyunu da deneyim ettim. Videodaki şahıs durumu gayet iyi açıklıyor. Objektif Forza fanlarının yorumları ortada dururken neyin tartışması. Bunun gibi işi bilen onlarca sim hastası, fan olmayan oyuncu yorumları var. Gözleri kapalı olmayanlara tabii.

    Project Cars 2 yılın yarış oyunu seçilirdi ama işte paranın gücü.

    İnsanın bi dediğinin bi dediğinin tutmaması çok kötü. Bu oyun açık ara en kötü Forza oyunudur Mikro ödemeler ile dolu buglar ile dolu bi Forzadır Her yıl bi Forza çıkarnaktan bıkmadılar Neden acaba Doğru başka çıkaracak Exc oyunları yok Strateji oyununu bile halo wars adı ile pazarlamaya çalıştılar ve Halen Crackdown 3 Bekleniyor mu? Markayı sömürme bu olsa gerek Markayı Microsoft sonuna kadar kullanıyor Eski Forza kalitesi ile bu Forza'nın alakası yok.
  • oyun cıkalı 1 ay oldu olmadı belkide biraz gecmiştir 269 tl satısa cıktı sonra 150 düştü suan indirimle 89 tl alınabiliyor türkce metin cevirili ve gercekten detaylı bir oyun ben kutulu versiyonunu day one edition 125 tl aldım 12 gb yakın uptade mevcut yapılmadan oyun tam erişime acılmıyor oyunun oynanısı grafikleri herşeyi bence cok iyi ince detaylar özellikle mükemmele yakın forza 7 ile kıyaslamalar mevcut detay acısında gran turismo sport fark atıyor ps4 olup daha henuz almamıs olan varsa kesinlikle suan 89 tl kacırmayın arkadaslar oyun cok iyi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yok yok oyun çok iyi falan degil. Hem öyle olsaydi bu kadar çabuk indirim görmezdi ama ucuza alinir oynanir.
  • Ciddi ciddi bu çöpün Forza'dan iyi olduğunu mu savunuyorsun kardeş ?
    quote:

    Orjinalden alıntı: haktan24

    oyun cıkalı 1 ay oldu olmadı belkide biraz gecmiştir 269 tl satısa cıktı sonra 150 düştü suan indirimle 89 tl alınabiliyor türkce metin cevirili ve gercekten detaylı bir oyun ben kutulu versiyonunu day one edition 125 tl aldım 12 gb yakın uptade mevcut yapılmadan oyun tam erişime acılmıyor oyunun oynanısı grafikleri herşeyi bence cok iyi ince detaylar özellikle mükemmele yakın forza 7 ile kıyaslamalar mevcut detay acısında gran turismo sport fark atıyor ps4 olup daha henuz almamıs olan varsa kesinlikle suan 89 tl kacırmayın arkadaslar oyun cok iyi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kataaay

    Ciddi ciddi bu çöpün Forza'dan iyi olduğunu mu savunuyorsun kardeş ?
    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: haktan24

    oyun cıkalı 1 ay oldu olmadı belkide biraz gecmiştir 269 tl satısa cıktı sonra 150 düştü suan indirimle 89 tl alınabiliyor türkce metin cevirili ve gercekten detaylı bir oyun ben kutulu versiyonunu day one edition 125 tl aldım 12 gb yakın uptade mevcut yapılmadan oyun tam erişime acılmıyor oyunun oynanısı grafikleri herşeyi bence cok iyi ince detaylar özellikle mükemmele yakın forza 7 ile kıyaslamalar mevcut detay acısında gran turismo sport fark atıyor ps4 olup daha henuz almamıs olan varsa kesinlikle suan 89 tl kacırmayın arkadaslar oyun cok iyi</blockquote>


    Karşılaştırma videolarına bak Forza, 2 Platformda olmasına Rağmen satış rakamlarına bak Project cars 2'nin bile altında ezildi.Mikro ödemeler ile dolu Daha şunu yapmamışlar, bide simülasyon Forza 6 nerede bu neredehttps://www.youtube.com/watch?v=JPlpJaY6zpg gösterilen ve olan, Her yıl Forza çıkarsa olacağı bu ayrıca oyun ilk gün bug dolu çıktı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • İşin için de olan herkes, bu GT'nin son çıkan Forza 7'den daha iyi olduğu belirtiyor.
    Forza 3-4 serinin zirve noktasıydı, gittikçe kay kaybediyor.

    Arcade olan Forza Horizon serisi ile Forza Motorsport'u karıştıranları bir tarafa alalım.

    Forza fanlarının, son oyun hakkındaki yorumlarından bir örnek. https://www.gtplanet.net/forum/threads/from-forza-to-gt-sport.370030

    Oyunun fizikleri ait karşılaştırma videosu.


    Bu da teknik ve görsel kıyas.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 23 Aralık 2017; 14:27:48 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Daha kariyer modu bile olmayan, hem pist hemde araç sayısı olarak Forza 7’nin yarı sayısına bile ulaşamayan, native 4K 60fps olsun, araç sesleri olsun, tüm kategorilerde GTS dan üstün, GOTY da en iyi yarış oyunu seçilmiş bir oyunla, Forza 7 ye rakip bile olamayacak kadar vasat olan bir çöpü ancak senin gibi fanboylar kıyaslar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Olay pist sayısı ve araç sayısı ise GT6 hepsinden daha iyi mi oluyor ?. Pubg nin yılın oyunu seçildiği bir ortamda bana kimse şu oyun iyidir falan demesin. Paranın ve reklamın sökmediği yerlerden bana örnek ver. Yukarı da belirttiğim gibi işi bilen derken, kendimi örnek göstermedim, kaldı ki her 2 oyunu da deneyim ettim. Videodaki şahıs durumu gayet iyi açıklıyor. Objektif Forza fanlarının yorumları ortada dururken neyin tartışması. Bunun gibi işi bilen onlarca sim hastası, fan olmayan oyuncu yorumları var. Gözleri kapalı olmayanlara tabii.

    Project Cars 2 yılın yarış oyunu seçilirdi ama işte paranın gücü.
  • Şu grafiklerle 4K 60 fps gelmesi normal değil mi ?


    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı

    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı




    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı

    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı




    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı

    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı




    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı

    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı




    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı

    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı

    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı



    GTS ve Forza 7 içerik karşılaştırması yapmıyorum, Forza 7 açık ara önde. Matematiği inkar edecek halimiz yok.

    Yalnız GTS'in kalitesinin de hakkı verilmeli.




  • arkadaslar burda taraflı tarafsız herkesin gözü kulagı var herkes iyiyi dogruyu az cok biliyordur burda tartısma olsun diye yazmadım bunu yazdıgım msj da fark edersiniz ki ince detaylardan dem vurdum bir cok video incelemelerine bakarsanız gran turismo acık ara önde arkadaslar oynanısa lafım yok forza 7 de kaliteli bir yapım ancak japonlar hakikaten ince detaylara cok önem veriyorlar bu oyunda bunu görüyorum cünki o yönden kimse kimseyi kırmasın altı üstü oyun oynayın gecin teşekkürler saygılar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haktan24

    arkadaslar burda taraflı tarafsız herkesin gözü kulagı var herkes iyiyi dogruyu az cok biliyordur burda tartısma olsun diye yazmadım bunu yazdıgım msj da fark edersiniz ki ince detaylardan dem vurdum bir cok video incelemelerine bakarsanız gran turismo acık ara önde arkadaslar oynanısa lafım yok forza 7 de kaliteli bir yapım ancak japonlar hakikaten ince detaylara cok önem veriyorlar bu oyunda bunu görüyorum cünki o yönden kimse kimseyi kırmasın altı üstü oyun oynayın gecin teşekkürler saygılar.

    Merhaba kardeşim. Ben de özellikle de oynanıştan dolayı paylaşım yaptım. GTS'in fizik motoru F7'nin önünde. F7'nin içeriği daha fazla. Tabii bunların önünde olan da PC2 var. Bu kendi yorumumdan öte bu işe kendimi adamış simcilerin ortak görüşü.

    Youtube da binlerce aboneye sahip simci dolu. Yeter ki insan biraz araştırsın.




  • forza denen lootbox çöpü ilr kıyas bile edilemez, her yerinden kalite akıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yok yok oyun çok iyi falan degil. Hem öyle olsaydi bu kadar çabuk indirim görmezdi ama ucuza alinir oynanir.


    Kanka bellki ki PSN hakkında gram bilgin yok. Az biraz araştır derim. Ya da gir bi bak indirimdeki oyunlara tmm?
  • Yukarıdaki arkadaş ses konusunda da Forza 7'nin üstün olduğu iddia ediyor. Sanırım eski GT'ler ile karıştırıyor.

    sadece bir kaç örnek bırakıyorum buraya.







    Birazcık araştır. Yüzlerce ses karşılaştırması yapan videoya ulaşabilirsin.




  • Her iki oyunu da oynayan biri olarak içerik anlamında Forza, Gram Turismo'yu tokatluyor ama detaylardan, fizik motorda GT kesinlikle daha iyi. GT'yi Beta sürecinde beğenmemiş, Forza'nin daha iyi olduğunu söylemiştim ama GT gelen update'ler ile öne geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi YayınlandıGran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı
    İnsanın bi dediğinin bi dediğinin tutmaması çok kötü. Bu oyun açık ara en kötü Forza oyunudur Mikro ödemeler ile dolu buglar ile dolu bi Forzadır Her yıl bi Forza çıkarnaktan bıkmadılar Neden acaba Doğru başka çıkaracak Exc oyunları yok Strateji oyununu bile halo wars adı ile pazarlamaya çalıştılar ve Halen Crackdown 3 Bekleniyor mu? Markayı sömürme bu olsa gerek Markayı Microsoft sonuna kadar kullanıyor Eski Forza kalitesi ile bu Forza'nın alakası yok.




  • Bu oyun olmamış bence ya. Grafik falan hikaye. Hala bi GT4 seviyesinde bi oyun yapamadılar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bahsi geçen 3 oyunu da beğenmeyip de sadece Driveclub'tan zevk alan bir ben miyim :D
  • Orada yazdıklarımda yanlış birşey yok ne dediysem arkasındayım. Ben Forza 7 yi kendi özel nedenlerimden dolayı beğenmemiş olabilirim ama bu kariyer modu bile olmayan, yarım yamalak GTS dan iyi oyun olmadığı anlamına gelmez! Forza 7 GTS dan birçok anlamda çok daha üstün bir yapım. Sen oyunu oynamadığın için sallamaya devam ediyorsun. Forza 7 de bug yok, mikro ödeme de zorunlu değil! Ayrıca Forza Motorsport serisi 2 yılda bir çıkıyor her yıl değil! Sizin gibi 5 yılda bir GT bekleyip demo gibi oyun oynayacağıma Forza ile devam ederim daha iyi. Kazu sizle resmen dalga geçiyor haberiniz yok, fanboyluk gözünüzü resmen kör etmiş yazık valla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 27 Aralık 2017; 21:59:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Project Scorpio

    Orada yazdıklarımda yanlış birşey yok ne dediysem arkasındayım. Ben Forza 7 yi kendi özel nedenlerimden dolayı beğenmemiş olabilirim ama bu kariyer modu bile olmayan, yarım yamalak GTS dan iyi oyun olmadığı anlamına gelmez! Forza 7 GTS dan birçok anlamda çok daha üstün bir yapım. Sen oyunu oynamadığın için sallamaya devam ediyorsun. Forza 7 de bug yok, mikro ödeme de zorunlu değil! Ayrıca Forza Motorsport serisi 2 yılda bir çıkıyor her yıl değil! Sizin gibi 5 yılda bir GT bekleyip demo gibi oyun oynayacağıma Forza ile devam ederim daha iyi. Kazu sizle resmen dalga geçiyor haberiniz yok, fanboyluk gözünüzü resmen kör etmiş yazık valla.


    Çevir yanmasın, Forza Motosport serisinden bahseden kim Forza serisinden bahsediyorum Her yıl bi Forza çıkıyor Bi horizon Bi Motosport şeklinde Benim oyunu oynamadığımı nereden çıkardın gerçekten merak ediyorum. PC Sahibiyim ve ağır şekilde Forza Horizon hayranıyım Forza 6 ve 7'de oynamış biriyim. Forza 6'da aldığım hazzın yarısını bile 7'de alamamışta biriyim GT Sport içerik dışında her anlamda Motosport 7'den daha iyi ki Kariyer moduda geldi Araç sayısı dışında Motosport 7'nin hiç bi artısı yok. Bug yok diyorsan da aç incelemeleri izle Teknoseyir olur,Oyungezer olur artık hangisini izlersen

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.