Şimdi Ara

Street Fighter V Satışları 2.5 Milyona Yaklaşıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       4Gamer ile konuşan yapımcı Yoshinori Ono Street Fighter V'in satışları hakkında açıklamada bulundu. Yoshinori Ono tarafından belirtilene göre Street Fighter V'in satışları PlayStation 4 ve PC'de toplamda 2 milyonu aştı ve git gide 2.5 milyona yaklaşıyor.

       Capcom Şubat 2016'da çıkan Street Fighter V'i paralı indirilebilir içerikler ile desteklemeye devam ediyor. Şirket geçtiğimiz günlerde üçüncü sezon indirilebilir içerik karakterlerini duyurdu: Sakura, Blanka, Falke, Cody, G ve Sagat. Sakura ve Season 3 Character Pass 16 Ocak 2018'de ulaşılabilir olacak. Ayrıca Street Fighter V: Arcade Edition da 16 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve PC için $39.99 fiyat ile çıkacak.








  • Ne kadar heves etsemde şu oyuna parça parça sattıkları için almamak için direniyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    Ne kadar heves etsemde şu oyuna parça parça sattıkları için almamak için direniyorum

    Aynen kardeşim ya, peyderpey verdiler karakterleri, ayıptır ya. Bu tip kan emme projeksiyonu olan şirketlere gıcık oluyom.
  • bitmemiş yarım oyunu çıkardılar.. sonra parça parça oyunu sattılar.. Guile , Sagat oyunun ana karakteri olması gerekirken DLC olarak satmaya çalışıyorlar. Ayıptır.. cRaPCoM normaldir..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • En son SF IV ilk sürümünde kaldım. İlk sürümdeki karakterler ve Secret Sigma abimizle mutluydum. Sonra baktım ultra super o hell yeah gibi anlamsız sürümler çıkmaya başladı geri adımı attım sağ olsun. Şimdilerde Injustice, MKX, Tekken 7 neyin takılıyorum fırlama capcom ile işim olmaz tek akıllı onlar sanki her karakteri tek tek satıyor.
  • Yorumları okudum hepiniz haklısınız. Bende ek olarak hareketlerin azlığından ve karekterlerin kendine has hareketlerinin yozlaştırılmasından şikayetçiyim. Örnek olarak zangief uzaktan tutabiliyordu şimdi dibe yaklaşmamız gerekiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun satış rakamlarını değilde dlc satış rakamlarını açıklasınlar. Çünkü gözlerini para bürümüş. Bölümleri bile dlc ile satıyorlar.
  • Niyetlerinin kötü olması sadece firmadan tiksinenlerin sayısının artmasına sebep olur, bir önceki oyunları 9 milyon satmıştı, umarım sebep sonuç ilişkisini gözden geçirirler. Geçmişte atari salonları daha sonra da PSX yıllarında her yapımıyla sevdiğim firmadan şu an geldiği nokta arasında büyük fark var.
  • Bende arcade ile başlamayı düşünüyorum evet eksik karakter çoktu ama şuan durum düzeliyor ve karakterleri bedava ve stageleride dahil alabiliyorsun diye biliyorum. Hakan, honda, rufus gibi şişklarda olsaydı keşke
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drima

    En son SF IV ilk sürümünde kaldım. İlk sürümdeki karakterler ve Secret Sigma abimizle mutluydum. Sonra baktım ultra super o hell yeah gibi anlamsız sürümler çıkmaya başladı geri adımı attım sağ olsun. Şimdilerde Injustice, MKX, Tekken 7 neyin takılıyorum fırlama capcom ile işim olmaz tek akıllı onlar sanki her karakteri tek tek satıyor.

    Özrun kabahatinden beter olmus, saydigin oyunlarda da dlc charlar var ve para vermek zorundasin, sf5te en azindan oyunici para kasip char alabiliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmasalar bomboş cd yi satacaklardı ayıp olmasın diye 3-5 karakter koymuşlar sağolsunlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Online oynamıyordum ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.