Şimdi Ara

PlayStation Experience 2017 Panelleri Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Sony Interactive Entertainment Amerika, PlayStation Experience 2017 panel listesini açıkladı.

       Ek olarak, şirket açılış sunumu hakkında biraz daha bilgi verdi. Sony "PlayStation'ın en büyük 2017 duyuruları E3 ve Paris Games Week esnasında yapılmış olsa da cuma gecesi için birkaç yılbaşı armağanı sakladık." dedi. Etkinlikte en iyi PlayStation geliştiricileri ile tartışmalar, önemli başlıklarla ilgili güncellemeler ve "özel duyurular" yer alacak. live.playstation.com, Twitch, YouTube ve Facebook üzerinden izlenebilecek olan Sony'nin PlayStation Experience sunumu 9 Aralık tarihinde ülkemiz saati ile 07:00'da başlayacak.
     
       PlayStation Experience 2017 panelleri de 9 Aralık da başlayacak ve yine aynı yerlerden canlı olarak izlenebilecek. Planlanan paneller şu şekilde:
     
       İlk olarak PlayStation VR oyun paneli düzenlenecek ve ardından Media Molecule paneli düzenlenecek ve burada geliştiriciler özel bir konuk ile birlikte Dreams hakkında yeni bilgiler paylaşacak. Daha sonra IGN, tüm zamanların en iyi 10 PlayStation oyununu seçecek ve dördüncü olarak Sucker Punch Paris Games Week esnasında duyurulan Ghost of Tsushima için yeni bilgiler paylaşacak.
     
       Beşinci panel ise Uncharted 10. yıl kutlamaları ile ilgili olacak. Nolan North, Emily Rose, Richard McGonagle, Claudia Black, Laura Bailey, Troy Baker, Graham McTavish ve Robin-Atkin Downes hatıralarını paylaşacaklar ve serinin 10. yılını kutlayacaklar. Son panel de The Last of Us Part II paneli. Burada Naughty Dog ve Paris Games Week'te yayınlanan fragmanda oynayan oyuncular bulunacak. Yönetmen ve yazar Neil Druckmann, ortak yazar Halley Gross ve kadronun önemli üyeleri oyun hakkında tartışacak.
     
       PlayStation Experience 2017 panelleri hakkındaki detaylara Gematsu üzerinden ulaşabilirsiniz. 








  • Bu yıl düzenlenen en iyi oyun etkinliği olur bu. Boş beleş 4k tartışmaları değil, tamamen yüksek bütçeli özel oyunların tartışıldığı tek etkinlik. Tam bir oyuncu etkinliği.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • God of war 4 ile ilgili bilgi verseler bari.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ghost of Tsushima için doyurucu bir gameplay yayınlasınlar çok merak ediyorum. GoW 4 için bir boss savaşıda artık yayınlanmalı.

    Shenmue 3'den yine ses seda yok gibi görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 30 Kasım 2017; 8:57:20 >
  • Bloodborne 2 yi duyurun artık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nightmare_00 kullanıcısına yanıt
    Bloodborne 2 bence bir sonraki nesili kaldı. 2018-2019 baya dolu olacak artık araya birşey sıkıştırmazlar diye düşünüyorum. Yeni konsolun lansman oyunu olabilir.
  • Yeni bir oyun duyurusu daha gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DmC 5 olacaktır büyük ihtimalle. Capcom'a projede maddi destek sağladığı içinde Ps4-PC platformlarına özel olacağı söyleniyor.

    Sony'nin kendi stüdyolarından birinden duyuru geleceğini sanmıyorum. 2018-2019 takvimi yeterince dolu. Bu saatten sonra yeni konsolun lansmanı için saklayabilirler o projeleri. Sony'nin ne yapacağı gerçi pek bellide olmuyor birden bombayı koyabilirde.

    Minecraft 4K açığını kapatacak bir proje üzerinde çalışıyor olabilirler mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 30 Kasım 2017; 10:50:21 >
  • Bünyelerine aldıkları Bend'ten bir şeyler gelebilir mi diye de düşünmüyor değilim. Syphon Filter mesela
  • Valla olabilir

    Syphon Filter'ın remake versiyonu deniliyordu valla onu unutmuşum. Umarım doğrudur yıllar sonra Syphon Filter'ı bu grafiklerle oynamak harika olacaktır. Ps dönemini görmüş oyuncuları coşturur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Yeni bir oyun duyurusu daha gelecektir.

    Sony, Microsoft'un çok afedersiniz 7 ceddine çöktü. Bu etkinlikte yeni bir duyuruyla tekrar afedersiniz ölüsüne dahi bir şey yapacak Micronun
  • Oyun dünyasının son 15 yıldaki en vasıfsız konsollarını MS çıkarttı, 6. nesilde de çok güçlü bir konsolları vardı ama sonuç felaket oldu 160 milyon satan rakibi karşısında 25 milyon satış. Geçen nesil online tecrübe ile bir yerlere gelmeye çalıştılar ama bu nesilde de durumları ortada. Adamların oyun dünyasına katkıları mikro ödeme, DLC, paralı online, yersen...
  • Micro ödeme, DLC, paralı online'a sürdürülebilir kan emme, sağma stratejisi diyebiliriz. Güzel oyunlar sunsalar belki bir nebze tolere edilebilir ama yanından bile geçmiyor Microsoft. Yabani fanlarına az bile yapıyor demek düşüyor bize. Eğer bu nesilde muvaffak olsaydılar; DRM, 24 saatte bir online olup içtimaya katılma gibi zapturaptlara boğun eğecekti dahi fanları. Allah'tan Sony var, MS'in düştüğü çıkmazdan istifade etti.
  • Haber başlığı Ps expirece Ms le ne alakası var olayın?İlginç yorumlar var.

    Ghost of thsushima tek videoda beni benden aldı.İnşallah yıllarca beklemeyiz şu oyun için.Anormal beklentim ve umudum var bu oyunla iligili.
    Days gone'dan epeydir haber yok,çok umut bağladığım bir oyundu işler kötü gidiyor gibi bir his var bu oyunla ilgili içimde.
    GoW 2018 başı gibi gelecekti umarım bir sapma,erteleme vs olmaz.GoW3'ü bitirdiğim günden beri yıllardır bekliyorum yeni oyunu.Çok uzun sürdü bu bekleyiş.Umarım son bulur artık.
  • Bloodborne 2- Uncharted 5 - GTA 6 - İnfamous 3 - Gran Turismo 7 ve daha aklıma gelmeyen birçok oyun PS5 nesline saklanır artık..Bu firma salak değil yaa, O kadar oyunu PS4'e çıkarırsa PS5'e ne kalacak..
  • ghost tsushima için çok heyecanlıyım bu oyun beni aşırı heyecanlandırdı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bloodborne 2'nin gelmeyecek anlayın şunu artık. hikayesinin uzatılacak bir tarafı yok kaldı ki adam oyun serisi yapmayı da sevmiyor zaten, her oyunu yeni bir şey olsuni istiyor. ds3'ü de niye yaptı anlamadım yapmasa da olurmuş, neredeyse ilk oyunun nostaljisini yaşatmak için yapılmış. yeni bir şeyler yapacaklar
  • biliyorum alakası yok Sony ile ama.. İçimden acaba diyorum. Hani bu sefer Square Enix bir değiişiklik yaparda yeni Tomb Raider oyununu PS4 e ( zaman özel olarak da olabilir diyecğim ama Sony 3. parti firmalara MS gibi ödeme yapmıyor bu işler için.. En azından PS3 döneminde öyleydi. . Şimdi bilmiyorum.. ) duyururlar mı ? .. Yani Mısır da geçecek olan bir Tomb Raider oyununu ( Reboot olarak ) çok isterim.. Bu arada inşallah GOW çıkış tarihi verirler.. Hala doğru dürüst bir oynanış videosu vermediler GOW için.. Onu da merakla bekliyorum... Hadi be Square Enix ve Santa Monica yapın bi kıyak bize :((



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 30 Kasım 2017; 20:16:11 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • " Bu firma salak değil yaa, O kadar oyunu PS4'e çıkarırsa PS5'e ne kalacak.. "

    Lafım size değil yanlış anlamayın o zaman biz oyuncular "salağız" , her bir devam oyununa 1 yeni konsol alıyoruz.

    Yeter ki firmalar "salak" olmasın.Bizde para çok : )

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt
    Yeni Tomb Raider oyunu Ps4 için Time Ex olurmu bilemem ama Xbox için olmayacağı kesin gibi birşey.

    GoW 4 çıkış tarihi bu sefer açıklanacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.