Şimdi Ara

CD Projekt Red The Witcher Serisinin Geleceği Hakkında Konuştu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       CD Projekt Red, The Witcher 4'ü yapmayı planlamıyor ancak bu aynı evrende geçecek başka oyunlar yapmayacağı anlamına da gelmiyor.
     
       Strefa Inwestorow ile konuşan CD Projekt CEO'su Adam Kicinski Geralt'ın The Witcher üçlemesinin bittiğini ancak halen IP'ye sahip olduklarını belirtti. Adam Kicinski muhtemelen The Witcher dünyasına geri döneceklerini çünkü eğer dönmezlerse hem serinin hayranlarının hem de yatırımcıların hayal kırıklığına uğrayacağını söyledi.
     
       Bu da oyunların farklı karakter etrafında ya da farklı zaman periyotlarında geçeceğini işaret ediyor. Adam Kicinski daha fazla detaya girmedi. 
     
       Daha önce yapılan bir açıklamayı hatırlayacak olursak, CD Projekt Red'in yönetim toplantısı esnasında The Witcher serisinin bir üçleme olarak tasarlandığı bu sebeple Geralt'ın hikayesinde dördüncü bir oyunun mantıklı olmayabileceği ancak bağımsız dördüncü bir The Witcher oyununun düşünüleceği söylenmişti.
     
       "Bu (Witcher) dünyayı çok seviyoruz. Yaşamımızdan 15 yıl ve çok para harcadık. Yani, [dördüncü bir Witcher oyunu yapma] hakkında düşüneceğiz." 
     
       CD Projekt Red şu anda Gwent: The Witcher Card Game ve Cyberpunk 2077 projeleri üzerinde çalışıyor. 








  • Ciri'nin Witcherlık dönemlerinden bir oyun isteriz.
  • ne olursan ol yinede gel be cd projeck red sen yeterki oyun yap biz satın alırız...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Farklı Witcher okullarını ve evrenin müthiş derinliğini düşünürsek dönmemeleri çok ayıp olur. O kadar güzel hikayeler vardı ki W3 içerisinde, insan oynarken ister istemez "ulen bunları da göreydik" diyor. Görmediğimiz birçok şehir de var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cyberpunk diye tutturdun Allah tutturdun. Hadi çıkar, al hevesini falan. Sonrada Witcher serisine yakışır yeni bir oyun yap, ona üşenirsen yıllar sonra Wild Hunt'a DLC çıkar peynir ekmek gibi satsın. La o da olmadı İlk oyunu baştan yeni grafik motorunla yap gene satar gene satar gene satar. Ne Cyberpunk'mış daha çıkmadan gıcık oldum
  • Witcher evrenini seviyorum hiç bitmesin dünyası akıl almaz büyük ve bir sürü hikaye çıkar yan karakterlere konu alınabilir.
  • Geralt olmayan bir Witcher benim için anlamsız bir oyun olur ama gelirse de alır oynarım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • witcher 4 olacaksa geralt, triss, yen vb karakterler kesinlikle olmalı. Witcher oyununu karakterleri için oynayan keyif alanlardanım. Yeni bir witcher hikayesi başlatabilirler belki.
  • Aslında yeni bir üçleme serisi değilde sadece vesemir i konu alan birinci oyun ikinci oyundada ciri yi işleyip oyuna yeni dinamiklerin eklenmesi falan müthiş olur aslında . Hatta bir sonraki oyunda mount and blade gibi kendi karakterimizi yaratıp kral yaptığımız bir oyun olsun hikayede o kadar siyaset altyapısı var . Boşa gitmemiş olur . Eveet burdan cdpr ye sesleniyorum .... büyüksün abi sen bilirsin tabikide :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Ciri'nin Witcherlık dönemlerinden bir oyun isteriz.


    Ciri'nin Witcher'lık dönemi derken? Witcher 3'de Ciri'si ölenler napıyor o zaman?
  • Geralt olmadan da biraz zor olacak gibi, hikaye o karakterin etrafında dönüyor aslında.
    Bir sonraki oyunda eski karakterleri hatta Geralt ı bile görürüz, zaten witcher 3 den 100 yıl sonrasını konu alacaktır ki kapılar o zaman tekrardan açılacak ve yeni bir hikaye ile karakter ortaya çıkacaktır.
    Geralt ı ise çok yaşlı halinde görürüz belki öldü diye gösterirler.
    Büyücüler için yaşlanma yok nasılsa yennefer ile triss aynı kalırlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Ciri'nin Witcherlık dönemlerinden bir oyun isteriz.


    Ciri'nin Witcher'lık dönemi derken? Witcher 3'de Ciri'si ölenler napıyor o zaman?

    O beceriksizler doğru düzgün kararlarla bir daha oynasın oyunu.



    Benim bahsettiğim Ciri’nin Witcherlık döneminin 3. oyunun sonunda başlayan bir dönem olması şart değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geralt'ın hikayesinin bittiğini daha öncede açıklamışlardı. Geralt olmadan zor olacak ama o evren ve atmosfer hertürlü devam etmeyi hakediyor.

    Büyük olasılıkla Ciri üzerinden ilerleyeceklerdir yada evrendeki aynı zaman diliminde başka bir Witcher'ın destansı hikayesine odaklanacaklardır. Bir bakmışız çok daha ileri dönemde geçen bir hikaye olacak. Evren çok geniş hertürlü şekilde işleyebilirler.

    Geçmişe dönüp Letho'nun yada Vesemir'in hikayelerine bile odaklanabilirler.
  • Witcher 3 en sevdiğim oyunlardan biri ve Witcher evrenini de çok seviyorum ama Witcher evrenini CD Projekt çok başarılı bir şekilde anlattığı için genelde insanlar olduğundan daha fazla abartıyor. Kötü bir evren demiyorum yanlış anlaşılmasın ve bir Star Wars ya da LOTR gibi geniş ölçekte, dallanan budaklanan bir evren değil. Yani yan hikayeler ve başka karakterlerin hikayelerini anlatan oyunlar biraz zorlama olabilir. Ciri'nin güçlerini düşününce sanırım isteseler her oyunda ucundan gösterebilirler. Zaten oyunun bir yerinde Cyberpunk evreni denilebilecek bir evrenden bahsediyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 10 Kasım 2017; 13:59:39 >
  • Tabiki vesemiri isteriz !
  • Witcher 3'ü 1 saat kadar oynayabildim ve oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Ancak bildiğim bir şey var ki Witcher 4 olursa bu Ciri'nin hikayesi olur en fazla. Umalım ki öyle olsun yoksa gelmez Witcher 4 falan...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sean john

    Tabiki vesemiri isteriz !


    Vesemir'in gençliğini oynamak gerçekten çok tatlı olabilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ana karakter kim olursa olsun witcher evreninde sıkılmak çok zor olur. Heyecanla bekliyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.