Şimdi Ara

Injustice 2 Bu Sonbaharda PC'ye Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Warner Bros. Injustice 2'nin bu sonbaharda PC (Steam ve Windows Store) için çıkış yapacağını resmi olarak duyurdu.
     
      Injustice 2'nin PC versiyonu QLOC tarafından portlanacak. 25 Ekim tarihinden itibaren oyuncular Steam üzerinden açık betaya katılabilecek.
     
       Injustice 2, 16 Mayıs 2017'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştı.







  • PC'ye geleceğini biliyordum ama daha geç olur diye tahmin etmiştim, gerçekten sevindim. Umarım şöyle Ultimate Edition adı altında tüm DLC'lerin bir pakette olduğu şekilde gelir. Bu arada QLOC başarılı bir port firmasıdır genel de Capcom bu firmayla çalışır ve Capcom'un PC'de sorunlu bir oyununu hatırlamıyorum.
  • Geçen yine burada mı ne okumuştum Pcye geleceği haberleri vardı ve 2 karakter paketiyle beraber gelecek deniyordu. İnjustice 2 çıktıntan sonra 3 karakter paketi duyurdu. Dlc adeti var ed boon ve tayfasının maalesef. Ee MK X ile tecrübe etmişlerdi Dlc'ler pc'de pek tutmuyor öyle her attığını yemiyor pc tayfası zoraki bir şekilde oraya da getirmişti dlc'leri. Şimdi aynı hatayı yapıp boşuna para harcamamak için ki bence de çok mantıklı bir yol izlemişler. İlk konsola çıkardılar sonra dlc'leri duyurup onları satmaya başladılar ki konsol alıyor bu dlcleri şuan 2 tanesi neredeyse çıktı karakter paketlerinin buna göre de ed boon injustice 2'yi 2 karakter paketiyle beraber sunacak ve 3 karakter paketini parayla satacak. Yani yine bir dlc satacak ve aç gözlülüğünü sürdürecek pc takımı konsol gibi olsa emin olun 3' dlcyi de parayla kakalarlardı. Benim de analizim bu ama uygun bir fiyattan bende alabilirim mk x faciası gibi olmazsa en azından karakterlerin çoğu ekli gelecek :D Konsol tayfası sömürülmeye devam edin...




  • yarın steam'e betası gelecek galiba. çok iyi haber.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ohaaa hemen kol alıp bu oyunuda almam lazım süper bir haber bu
  • İlgimi çekmiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin. -- 25 Ekim 2017; 19:33:47 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.