Şimdi Ara

Middle-Earth: Shadow of War İçin PC/PS4/PS4 Pro/Xbox One Grafik Karşılaştırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Middle-Earth: Shadow of War, ilk oyunda olduğu gibi grafik karşılaştırmalarının ve benchmark testlerinin odak noktası olacağa benziyor. Kimi oyuncular için bu durum çok fazla önem arz etmezken kimileri içinse önemli bir tartışma konusu. Peki Shadow of War için durum nasıl?
     
         Shadow of War'la birlikte Monolith bizleri daha büyük ve daha derin bir dünyayla tanıştırıyor. Fiziksel elementlerde ve aydınlatmalarda ufak çaplı iyileştirmeler söz konusu. Özellikle PC versiyonunda oldukça keskin görüntüler elde etmek mümkün. Peki diğer platformlar?
     
         Gamingbolt tarafından yapılan karşılaştırma da Shadow of War'un PC, PS4, PS4 Pro ve Xbox One versiyonları yan yana getiriliyor. Oyun PS4 Pro üzerinde 2 farklı grafik seçeneği sunmakta. Bunlardan biri çözünürlüğü arttırırken diğeri ise grafik kalitesini arttırıyor. PS4 Pro'daki çözünürlük moduyla oyunun görsel kalitesi PC'deki High ile Ultra arasında bir yere denk geliyor. Standart PS4 üzerinde 1080p'de çalışan oyun Xbox One'da ise dinamik çözünürlüğe sahip ve çoğunlukla 900p'de çalışmakta.
     
         Yayınlanan karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Çözünürlük modu mu,grafik modu mu görüntüleri ultra ile high arasına getiriyor ? Sanki bir yazım yanlışı var orda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHO3N1X

    Çözünürlük modu mu,grafik modu mu görüntüleri ultra ile high arasına getiriyor ? Sanki bir yazım yanlışı var orda.

    Middle-Earth: Shadow of War İçin PC/PS4/PS4 Pro/Xbox One Grafik Karşılaştırması

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • En kötüsü xbox.. Power of the Cloud, Dx12 ile uçmasını bekledik olmadı. Her zaman ki gibi oyun en çok PS4 ve PC'de satıyor. Atı alan üsküdarı geçti
  • 4k ne ki
  • Pro'su olanlar Grafik modunu seçip oyunu yeniden başlatmayı unutmasın ben yeniden başlatmadım diye ayarın değiştiğini fark edemeyip oyunun grafiklerine çöp dedim.Ertesi gün oyuna girince gözüm açıldı grafikler gayet güzel kalite moduna alınca.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ps4 pro sahibiyim.normal ps4ümü sattım pro aldım.sakın pro ile normali arasında fark yok diyenlere asla aldanmayın.evinde 1080p veya tüplü tv olanlar saçma sapan yorumlar yapıyor veya PROSU olmayanlar kıskanıyor.açık ve net.4k hdr tv varsa pro kesinlikle daha iyi grafiklere sahip.artık yeni çıkan exc.oyunlar proda deneniyor.evinizde 4k hdr tv varsa veya almayı düşünüyorsanız normal ps4 elinizde satın gitsin. HAAA BU ARADA ŞUNU SÖYLİM:xbox one x ps4ten 1.5 kat güçlü.ancak exc.oyun olmadığı için ve tr fiyatı pahalı oldugundan,ayrıca mic tr pazarına yeterli değer vermediği için favorim ps4 pro (god of war - days gone - spiderman - detroit become human - TH LAST OF US II)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: infazps4

    ps4 pro sahibiyim.normal ps4ümü sattım pro aldım.sakın pro ile normali arasında fark yok diyenlere asla aldanmayın.evinde 1080p veya tüplü tv olanlar saçma sapan yorumlar yapıyor veya PROSU olmayanlar kıskanıyor.açık ve net.4k hdr tv varsa pro kesinlikle daha iyi grafiklere sahip.artık yeni çıkan exc.oyunlar proda deneniyor.evinizde 4k hdr tv varsa veya almayı düşünüyorsanız normal ps4 elinizde satın gitsin. HAAA BU ARADA ŞUNU SÖYLİM:xbox one x ps4ten 1.5 kat güçlü.ancak exc.oyun olmadığı için ve tr fiyatı pahalı oldugundan,ayrıca mic tr pazarına yeterli değer vermediği için favorim ps4 pro (god of war - days gone - spiderman - detroit become human - TH LAST OF US II)


    aaaaa Death Stranding var unutmuşum !!!!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yaaa takmayın bu kadar. Oyunu sevdiyseniz alın oynayın. Hepsinde güzel işte.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Project Scorpio

    One X de native 4K olan oyunlardan biridir.

    native değil dinamik 4k verecek
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Middleearth_Shadow_of_War_Xbox_One_X_Gorsel_iyilestirmeleri_Detaylandirildi-88529.htm

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oynanış aynı olduktan sonra benim için farketmez. Şimdi tlou Ps3 te oynayıp bitirdiniz, Ps4 te oynayıp bitirdiniz. Kim dedi grafiklere bak aşmış. Yok aynı oyun ne farketti. Kanepe veya koltukta mı zıpladınız Ps4 ile oynayınca. Grafik isteyenler Pc toplasın. Oyun çıktıktan sonra sıkıntı yok. Gow 4 ü Ps3 kalitesinde bile çıksa alıp oynarım. Tabiki güzel birşey ama abartmamak lazım
  • 6 senelik PC ile bi kaç ay önce aldığım GTX 1060 (3GBlık ucuz versiyonunu amazondan 750 liraya almıştım. EVGA SC) oyunu ULTRA ayarlarda 60 fps oynatıyor. Daha da gidip düşük ayarlarda düşük fps oyun oynayıp üstüne de aynı oyuna daha fazla para vermenin yaşattığı kafa başka olsa gerek...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oynamaya başladıktan 5 dakika sonra unuttuğumuz detaylar bunlar çok ince farklar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.