Şimdi Ara

Gran Turismo Sport Demosu 1 Milyondan Fazla Oyuncuya Ev Sahipliği Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Gran Turismo serisinin son halkası Gran Turismo Sport geçtiğimiz günlerde demo sürümüyle oyuncularla buluştu.
     
         Polyphony Digital'in ve Gran Turismo serisinin başındaki isim Kazunori Yamauchi, demoyla ilgili bazı bilgileri oyuncularla paylaştı. Buna göre yaklaşık 4 gün süren demo boyunca 1 milyondan fazla PlayStation 4 kullanıcısı Gran Turismo Sport'un demosuna ilgi gösterdi.
     
         Bununla birlikte, 1997'de çıkış yapan ilk Gran Turismo'dan bugüne kadar serinin geldiği noktayı gösteren, 20. yıla özel yeni bir video yayınlandı. Yayınlanan 20. yıl özel videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Videolarından gördüğüm kadarıyla fizikler ve araba modellemeleri çok çok iyi.Ama grafik olarak çevre gerçekten kötü gözüküyor.
  • Surmeden fizigin iyi oldugunu nasil biliyorsun, laf olsun diye yorum yapiyorlar. Oynadim demoyu, fizik mizik yok oyunda. Arcade,keyiflik yaris oyunu
  • 4senede bu kötü grafiklerle bu kadar az araba sayısıyla çıkıyorsan sen çöpsündür kardeşim kimse birbirine hikaye anlatmasın körü körüne bir şeyi savunmanın bir manası yok ben gt hayranı olarak hayal kırıklığının büyüğünü yaşadım .araba markalarının garajına giriyorsun ferraride 3 araba var zaten 2 si aynı model nissan keza öyle diğerleride 4 senede 2 araba tasarladıysanız ayıptır japon kafası diye herşeyi doğru yapacaksın diye bir kaide yok resmen rakibinin 1 nesil gerisinde kalmışsın
  • Beş para etmez oyun serinin en kötü oyunlarından biri Forza 7 ile kapışıyor işte ikiside çöp.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki neslin oyunu öylesine yapılmış.ps4 ü boş geçmeyelim diye

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.