Şimdi Ara

Cuphead, Steam Üzerinde 500 Bin Adet Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Son dönemin en dikkat çekici yapımlarından biri de hiç şüphesiz Cuphead.
     
         Gerek görselliği ve atmosferi gerekse de zorluğuyla oldukça etkileyici bir deneyim sunan Cuphead için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Buna göre oyun Steam üzerinde şu ana kadar 500 bin adet sattı. Çıkışının üzerinden yaklaşık 2 hafta geçen oyun istikrarlı bir şekilde satışlarına devam ediyor. Daha şimdiden pek çok rekor ve speedrun denemelerine sahne olan oyun özellikle eski çizgi filmleri anımsatan yapısıyla daha çıkmadan pek çok oyuncunun gönlünde taht kurmuştu. Gelen yorumlar ve satış rakamları da bunun boşuna olmadığının bir göstergesi niteliğinde.
     
         Cuphead'in gerek teması gerek kontrolleri gerek müzikleri gerek zorlu oyun yapısı gerekse de sanat tasarımlarıyla birden fazla kategoride yılın oyunu listelerinde yer alması bekleniyor.
     








  • Fazlasıyla emek verilmiş bir oyun ve oynaması çok keyifli,az bile satmış umarım satışları giderek artmaya devam eder.
  • GOG sürümünde herhangi bir DRM olmamasına rağmen, insanların bu oyunu Steam'den alması ve 500K satış rakamını sadece bu platformda yakalaması başarıdır.
  • Ülkemiz de uygun fiyata çıktıysa, ülkeye göre fiyatlarda düzenleme yapmışlar diye tahmin ediyorum. Üstüne oyun iyi olunca öyle yok grind yapma level kasma gibi bir durum olmadan da reflekslerinize dayanan bir zorluğu var. Geliştirici ekip gerçekten çok emek harcamış, çizimler için, karşılığını aldıklarına sevindim. Umarım başka yaratıcı projelerde görürüz.
  • Günümüz oyunlarından çok çok farklı bir türle çıktı/çıkmadı diyemeyiz aslında oyun Rogue-Like bunun en iyi örnekleri ise Nuclear Throne, Enter the Gungeon, Binding of Isaac. Ama çizim teması oldukça oyuna sevimlilik kattığı için insanlar da sevdi belkide pikselli Rogue-Like oyunlardan sıkıldıkları için ama yine de oyun güzel gözüküyor. Alıp denemek şart. 31 lira Steam kurunun fiyatı ve çok da uygun.

    https://steamdb.info/app/268910/ Ruslardan sonra en ucuz biz alıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.