Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II Beta Süresi Uzatıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Electronic Arts ve geliştirici DICE, Star Wars Battlefront II açık multiplayer beta süresinin iki gün uzatıldığını duyurdu.

       4 Ekim'de ön sipariş veren kullanıcılar için başlayan ve 6 Ekim'de tüm oyunculara açılan betanın normal şartlarda 9 Ekim 19:00'da sona ermesi planlanıyordu. Bu haberle birlikte beta artık 11 Ekim 19:00'da sonlanacak.

       İlgilenenler açık betayı Origin (Free Games > Demos and Betas), PlayStation Store veya Xbox Live Store üzerinden indirip oynayabilirler. İndirme boyutu PC için 22.8GB, PlayStation 4 için 15.3GB ve Xbox One için 13.2GB.

       Star Wars Battlefront II 17 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.








  • uzatmak yerine baştan uzun tutsanız çok mu zor 10 saat var diye oyunu sildim bravo sizlere.
    ayrıca beta böyle olmaz kardeşim koy 2.haritayı insanlar sürekli aynı haritada mı oynayacaklar çok mu zor yani ayıp ya bu oyunu hayatta almam.
  • Grafikler güzelde ne vuruş hissi nede oynanış keyif vermiyor karman çorman herşey ilkinde bu kadar değildi göz gözü görmüyor çok dengesiz ne yaptığının hiçbir önemi yok herkes bir yerlere koşturuyor , yani 100 lerce kişinin oyunda olması o oyunun harika olacağı anlamına gelmiyor malesef , cod un betasından çok keyif almıştım ama bu baya baya sıktı hala şans vermeye çalışıyorum yok yok hikaye modu çok iyi olursa belki hikaye modu için alabilirim ama online oynayacağımı sanmıyorum yada en berbat modları ve haritaları koydular

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Haydaa hiç haberim yoktu ben günü geldi nasıl olsa bitecek diye silmiştim.Ayrıca Beta'yı çok kısıtlı yapmışlar en azından Heroes vs Villians modu aktif olmalıydı diye düşünüyorum.Şu haliyle çok bir fikir edinemedik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel oldu uzatmaları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • rambocuk gibi oyuncu arkadaslara pardon oyuncu dedim nooblar böyle oyunları anlamazlar cünkü onlar için önemli olan 0 sekme silahlar ile mal gibi kosup adam öldürmek önemli olan bu tarz fps oynayan nooblar ne bf 1 bilir nede red orchestra 2 gibi oyunları oynayamayip sonra '' baydı kötüydü olmamıs '' gibi cümleler kullanırlar

    not: daha nice saglam güzel realistik fps oyunlar varda onlar simdi bilmezler cok da cahil olduklarını göstermeyim dedim nazikligime verin

    not 2: star wars 1. oyunu gercekten berbatti yakısmadı ama bu 2. oyunu düzeltmis ve üzerine gercekten biseler katmıslar yani

    not 3 : cod ww2 yi nasıl begeniyorlar anlamıyorum bu yeni nesil nasıl bu kadar çöp oldu nerde o eski cod 2 arkadas o kadar süperdi ki ben oynamıyordum bildigin o anları yasıyordum hele mp serverlarda siper savasları..yada sabit mg42 ile alıp milleti taraması ..silahların sekme oranları ve orjinal silah olması (dürbünmüs oymus buymus eklemeden)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.