Şimdi Ara

FIFA 18'in PC'deki İlk Güncellemesi Kalecileri Hedefliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         FIFA 18'i PC'de dijital olarak satın alan oyuncular oyunun çıkışında Origin'deki problem nedeniyle indirme sorunlarıyla karşılaşmıştı ve düzelmesi için beklemişlerdi. Bu sorun düzeltildikten sonra PC için ilk güncelleme geldi.
     
         Güncelleme ile birlikte atılan şutların hedefi bulma oranı düşürüldü. Aynı zamanda Ultimate Team özelliklerine de bazı eklemeler yapılmış ama güncellemenin ana hedeflerinden biri kaleciler oldu. 
     
         Oyundaki kalecilerin bazı durumlarda verdiği tepkilerde düzeltmeye gidilmiş. Amatör ve yarı pro oyun zorluğu da arttırılmış. Artık attığınız şutlar kaleyi biraz daha zor bulurken, kaleciler daha iyi tepki veriyor olacak. Güncellemenin tüm listesine buradan ulaşabilirsiniz.
     








  • Son gelen güncelleme ile kariyer modundaki animasyon son dk ları da düzeldi, daha hızlı ve alakasız değil artık + grafik olarak aşırı boğuk soluk renkler bir nebze azaldı.. Ama işin özeti FIFA 17 oyuncularına ter ekle, transferleri güncelle, sal suyu gelsin Asım..
  • Güncelleme kaleciler açısından faydalı olmuş. Efsanevi zorlukta 9-10 tane atamıyorsunuz artık (en azından yaptığım son iki maça göre öyle). Ancak daha düzelecek şeyler var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kaleci varmıydı oyunda :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • FIFA 18'in PC'deki İlk Güncellemesi Kalecileri Hedefliyor

    umarım bir daha şöyle bir şey yaşamam sinir krizi gecircektim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.