Şimdi Ara

Büyüleyici Atmosferiyle Scorn'dan 20 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         PC için geliştirilen ve oldukça büyüleyici bir atmosfere sahip olan Scorn için 20 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.
     
         Eurogamer tarafından yayınlanan videoda yaratıklardan, mekanlara, silahlardan diğer kullanılabilir eşyalara kadar pek çok öğeyi görme fırsatı buluyoruz. Bulmacaları çözüp yeni yeni mekanlar keşfederek ilerleme kaydedilen Scorn'un atmosferini destekleyen bir diğer unsur da HUD ekranının bulunmaması. Herhangi bir DLC ya da genişleme paketi almayacak olan oyun 2 part olarak çıkış yapacak.
     
         Yayınlanan 20 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Atmosferi bana SOMA'yı hatırlattı ki bu bile benim için direk satın alma sebebi. Umarım SOMA'nın konusunun yarısı kadar iyi bir konusu da olur da keyifle oynarım. Zaten izlediğim videolardan anladığım kadarıyla öyle dolu dolu bir aksiyon oyunu olmayacak. Keşif, bulmaca çözmeye ek olarak az düşmana karşı tedirgin bir aksiyon yapısı olacağa benziyor. Tarz olarak hazır bu işe girmişken body horror'ı daha fazla kullanmasını beklerdim. David Cronenberg filmleri gibi o silahları kullanırken ya da çevrede daha fazla kan, sinir, damar gibi detaylar görmek daha etkileyici olabilirdi, sonuçta zaten bu oyunu +18'i hedef alarak yaptıkları ortada.
  • gördüğüm en iyi şırdan avı simülatörü
  • uygun bir zamanda bakarım
  • O restart level olayı tutmaz bence. Ölünce bölümün en başına alıp tekrar aynı şeyleri yapmak bir süre sonra sıkıcı olmaya başlayacaktır. Aralarda mutlaka checkpoint noktaları olmalı diye düşünüyorum. Silahı doldurma ve kapı açma dinamiği de çok yavaş kalmış, oyuncuyu bunaltmak için ellerinden geleni yapmışlar sanki.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.