Şimdi Ara

Football Manager 2018 Yeni Bir Grafik Motoru Kullanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Sports Interactive, farklı konsepte sahip bir video yayınlayarak Football Manager 2018'de geliştirilen özellikleri kısaca açıkladı.
     
       Bu geliştirilen özellikler ise; yeni üç boyutlu maç grafik motoru, oyuncu araştırma sistemi, takım dinamiği, gelişmiş stadyum tasarımları, maç sunumları, spor bilimi ve geliştirilmiş taktiklere dair derinlik, yeni görünümlü Fantasy Draft'lar, hem saha içinde hem saha dışında geliştirilmiş yapay zeka ve birkaç taktik geliştirmesi. Detaylar daha sonraki bir tarihte açıklanacak.
     
       Football Manager 2018, 10 Kasım Cuma günü çıkacak.

       Bu yıl ilk defa Football Manager 2018 (PC, Mac ve Linux), Football Manager Touch 2018 (PC, Mac, Linux, iOS ve Android) ve Football Manager Mobile 2018 (iOS ve Android) aynı gün çıkacak.
     
       Geliştirilen özelliklerin açıklandığı videoyu Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Maç motoruyla çok ilgililer ama daha önemli şeyler var..Tezahürat duymak istiyorum oyunda.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu yeniliğin zamanı geldi de geçiyordu bile.
    Umarız güzel bir maç motoru görürüz
  • Pre order yapmayın rezil olduk Fifa 18 de :) biliyom kel alaka ama demek istedim o_O
  • şu an bile hala fm 12 oynuyorum,videodaki o yaklaşık 10 saniyelik kısım da maç motorunu gördüm ve birşeyler değişmiş gibi geldi bana cidden.fm 13-17 e kadar olanların hepsinin maç motoru temelinde aynıydı fakat bu sefer değişmiş sanırım.bi de motorun tam halini görmek lazım ilk defa heyecanlandım o sene bu sene inşallah uzun bir aradan sonra yeni bir fm ye başlicam.ayrıca şu kupa seremonisi olayı falan zaten beklediğim bişeydi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dhalsim

    Maç motoruyla çok ilgililer ama daha önemli şeyler var..Tezahürat duymak istiyorum oyunda.


    tezahurat maç motorundan önemlimi.? :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Piyasada rakipleri kalmayınca her sene aynı oyunu çıkarmaya başlamışlardı, bakalım bu sene daha fazla yenilik olacak gibi.
  • Maç motoru hala aşırı ham. Yapay zeka'da keza öyle. Bilhassa açılan ortayı defans oyuncusu karşıladıktan sonra top rakibin önüne düşünce en yakınındaki savunma oyuncularına dikkat edin; topa pres yapmak yerine aylak aylak yürüyorlar. Zaten fm maç motorunun en büyük zaaflarından biri, sahadaki futbolcuların pozisyonlara karşı aylakça davranışlarıydı. O aylaklık, o tutukluk hala net bir şekilde kendini gösteriyor şu kısacık videoda bile. Pek ümitlenmeyin derim. Bir kaç animasyon eklenip, biraz süslenmiş gibi duruyor sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.