Şimdi Ara

Wolfenstein II: The New Colossus için 22 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Bethesda Softworks ve geliştirici MachineGames, Wolfenstein II: The New Colossus için "Nazis in New Orleans / Naziler New Orleans'ta" adlı 22 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.
     

    Wolfenstein II'de, Nazi kontrolü altındaki Amerika'ya giderek oradaki direnişçileri örgütlemeye çalışıyorsun. Bu mükemmel birinci şahıs nişancı oyununda, Amerika'nın efsanevi mekanlarında Naziler'le savaşacak, müthiş silahlar toplayacak ve yeni yetenekler kazanarak Nazi cesetleri üzerine basa basa zafere yürüyeceksin. Yıl 1961. Amerika. Nazi Generali Deathshead'e suikast geçici bir zafer havası yarattı, fakat Naziler dünya üzerinde mutlak egemenliklerini sürdürüyor. Adın BJ Blazkowicz, lakabın “Terror-Billy”. Naziler'e kök söktüren, dünyanın son umudu Direniş örgütünün bir üyesisin. Amerika'ya dönüp gördüğün her Nazi'yi öldürmek ve ikinci Amerikan Devrimini ateşlemek için gereken silahlar ve cesaret sadece sende.

     
     Wolfenstein II: The New Colossus 27 Ekim'de PS4, Xbox One ve PC için, 2018'de Switch için çıkacak.

       Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Renk ve ışık uyumu çok iyi oturmuş oyuna ??

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafikler her ne kadar PS3 döneminden kalsada, Atmosferi iyi vermişler..İşte buradan anlıyoruz ki Oynanış en önemli şeydir..
  • @BSC Misafiri
    Sonunda dediğiniz gibi nükleer bomba atmak için izin istiyorlar, karakterde baktı arkadaşları ve esirler kaçtı kendi oradayken atın diyordu. Fakat credits sahnesinden sonra helikopter sesi duyuyorduk yani o zamandan belliydi sağ kaldığı. Adam hem yanında patlayan el bombasından hem üstüne nükleer bombadan sağ kaldı.


    The New Order'ı da çok beğenmiş biri olarak bu videoyu da çok beğendim. Grafiklere ne derseniz deyin oynanış çok iyi gözüküyor ve oyunun tarzı, ışıklandırması da oldukça başarılı. Zaten id Tech her zaman performansa daha çok önem veren bir motor olmuştur. The New Order'da canavar gibi çalışıyordu özellikle PC'de. Oynanış TNO'dan çok daha hızlı olmuş, bir önceki oyunda koşarken ateş ederseniz koşmayı bırakıyordu sanırım ya bu oyunda böyle değil ya da normal hızı bile çok hızlı olduğu için çok büyük fark yaratmıyor. Bir anda yukarı çıkaran ekipmansa basit gibi gözükse bile sanırım çok işimize yarayacak aksiyon sırasında. Video'da hep aksiyon göstermişler ama stealth kısımları kolay olsa bile 50 tane farklı animasyon olduğu için keyifliydi. Blazkowicz'in koşarken bir anda bıçak saplaması ya da koşarak çarpınca düşmanı düşürmesi de çok iyi bir ekleme olmuş.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.