Şimdi Ara

FINAL FANTASY XV'in Multiplayer Genişleme Paketi Önümüzdeki Ay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          Square Enix, bugün FINAL FANTASY XV oyuncularının yakında kendi avatarlarını yaratıp üç arkadaşlarıyla birlikte epik görevleri yapabilecekleri ve oyunun ilk ve tek multiplayer genişlemesi “Comrades”te savaşabileceklerini duyurdu. 31 Ekim’den itibaren oyuncular, ana oyunun 13. Bölümü’ndeki olaylardan sonra Noctis’in kaybolmasıyla alakalı daha fazla şey öğrenmek için Kingsglaive’de hayatta kalmış biri olarak oyuna başlayacaklar.
     
          Kingsglaive üyeleri olarak, oyuncular Lucian soyunun özel güçlerini bahşeden kraliyet mühürlerini takıyorlar. Oyuncular böylece strateji yapabilir ve bir çok görevde dengeli bir takım oluşturabilir. Multiplayer görevlere ek olarak, oyuncular tek oyunculu görevlerle de karakterlerini geliştirebilirler.
     
          Ayrıca Nobuo Uematsu tarafından bestelenen ve Japon şarkıcı Emiko Suzuki tarafından söylenen “Choosing Hope” adlı yeni şarkının bulunduğu bir fragman yayınlandı.
     








  • haberde ağır spoiler var yalnız :D
  • Tamamda karakterler niye spastik gibi yürüyüp koşuyor onu anlamadım yeni animasyonlar eklemek çok mu zor.Aynı içeriği skin değiştirip multiplayer diye milleti hypelıyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.