Şimdi Ara

Crackdown 3 Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Microsoft Studios, Crackdown 3'ün ertelendiğini duyurdu.
     
       Xbox One X konsolu ile 7 Kasım tarihinde çıkması planlanan oyun aldığı bu erteleme ile birlikte 2018 ilkbahar döneminde çıkacak.
     
       Microsoft Studios Genel Müdürü Shannon Loftis,
     
    "Crackdown 3 için çok heyecanlıyız ve aynı şekilde oyuncular da öyle, bu yüzden çıkış tarihini ertelediğimizi duyurmak bizim için çok zor. Bununla birlikte doğru oyunu, doğru kalitede ve doğru zamanda sunmayı istiyoruz.
     
    Crackdown 3 çok iddialı bir oyun ve tek kişilik oyuncu modu, co-op multiplayer, rekabetçi multiplayer modumuz Wrecking Zone olsun oyunun her bölümünde doğru deneyimleri en iyi şekilde sunduğumuzdan emin olmak istiyoruz. Üç mod arasında denge sağlanması oldukça önemli ve bunu sağlamak için ekstra geliştirme zamanına ihtiyacımız var. Oyuncular Crackdown 3'ü 2018'in ilkbaharında bekleyebilir." 
     
       Crackdown 3 Xbox One ve Windows 10 için geliştiriliyor. 








  • Şu oyunu gördükçe yeminle tüylerim diken diken oluyor. Ms'de aklı fikri yerinde bir adam olsa şu oyunun götüne çoktan tekmeyi başmıştı ama tam tersi Ms bu oyuna cidden bel bağladı üstüne birtürlü çıkmıyorda.

    Şu oyuna verilen değer öncesindede dediğim gibi bir Fable yada Alan Wake'e verilseydi ne olurdu neler.

    Tırtdown 3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 17 Ağustos 2017; 10:30:59 >
  • Çöp konsolun çöp oyunu ertelenmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan gibi downgrade yemişti zaten en son yayınlanan videolarında

    Tahmin etmiştim böyle olacağını

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomba haber

    Bu rezil oyunu benim gibi fanatik bile bedava verseler oynamam inşallah tez zamanda iptal ederler konsolun karizmasını çiziyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla insan utanır şu oyunu piyasaya sürmeye zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cell Shade çok sevdiğim bir grafik teknolojisidir ama bu oyunu o bile kurtarmıyor. Oyun tam anlamıyla anlamsız. İptal falanda olmuyor hatta Ms maşallah tam gaz destekliyor bu Tırtdown 3'ü
  • Xbox one X almak için bir neden daha..Yakında konsolu ertelerler..Ben bu konsolu ne diye alayım yani.. Kafadan bi 5 tane adam gibi Exc. oyunu olsa direk alırdım,Ama yok abi yok...4K ayaklarınıda yemem..4K oynamak için gelecek nesili beklerim şuan neden Ucu ucuna 4K oyun oynatan cihaz alayım ki..Ne kaldı zaten,3 yıla PS5 kapıda..
  • Scalebound gibi bir oyunu iptal et boyle sacma sapan bir oyuna bel bagla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyun bu kadar mı çirkin görünebilir akıl almıyor. Bir stüdyonun yıllar boyunca şu oyunu geliştirdiğine inanasım gelmiyor, bu oyun üzerinde çalışanlar ciddi bunalmıştır bitsede gitsek modun da takılıyorlardır muhtemelen.
  • Oyuncularda heyecanlı bir şekilde bekliyormuş demişler,yalana bak :) scalebound'u iptal et bu oyunla övün bak sen şu işe
  • cokda umurumdaydi sanki bana gta6 kalitesinde bir oyun olacak ,bence xbox one x de ertelenecek bu gidisle cünkü sözde konsolun gelmesine 2 ay kaldi hic bir yerde siparis acilmadi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alan Wake MS'nin değil ki hocam Remedy'in artık MS ile çalışmıyorlar. Remedy Yeni oyununu PS4'üde geliştiriyormuş. Baktı gördü MS'den cacık yok adamlar bıraktılar Remedy gibi sağlam şirket Sony ile çalışsaydı neler yaparlardı neler
  • Benim icin onemli degil 3.parti oyunlari xbox da oynar, excleri ps de oynarim da . Sunu soylemem lazim, MS exc oyundan daha cok dashboard redesign ile ugrastin bu nesil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene başında Scalebound iptal edildi, bütün yıl oyun çıkmadı beklediler, xbox satışları dibi boyladı, şimdi de crackdown ertelendi...

    Microsoft oyun tarihindeki en kötü firmadır gittikçe batırıyorlar. Sony sene başında Horizon Zero Dawn gibi birsürü oyun çıkardı, eklentisini bile çıkarıyor...
  • Zamanında Ms eğer şu aptal oyun yerine Remedy üzerine titreseydi şuan hala çalışıyor olurlardı ;). One X lansmanınıda cihazın gücünü gösteren bir Alan Wake 2 ile yaparlardı.

    İnşallah, Alan Wake'in yayın hakları Ms'de falan değildirde ilerki zamanlarda başka platformlarda görebiliriz aksi takdirde Ms'in arşivlerinde çürür gider.
  • Microsoft bu oyunsuzlukla giderse Switch'in 8-9 katı güçlümüdür nedir o xbox one x alete rağmen Nintendo bu hızla arkadan gelip tokadı vuracak. İnsanlar oyun istiyor bunlar multiplatformlara güvenip tek başına donanım çıkarıyor. PS4 zaten uçtu gitti onu konuşmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 17 Ağustos 2017; 22:5:17 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2018 GOTY belli oldu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra zaten Ps4'ü yakalaması falan mümkün değil ancak PC kitlesine kendine çekip yerini iyice sağlamlaştırma yolunu izleyebilir.

    Switch konusunda ise haklısın, Nintendo arkadan gelip tokadı indirebilir. Çıkacak olan çok yüksek potansiyele sahip ex'leri var vallahi direk yere serer.
  • Sony God of war 4,Last of us 2, Death Strandig gibi bir çok exculesive oyunlar ile gelirken,Microsoft ise bu crackdown 3 gibi çöp oyunlarla gelir.İşte aradaki fark Sony exculesive oyunlar ile PC kullanıcılarını bile kıskandıracak düzeyde çok kaliteli exculesive oyunlar ile gelir.Microsoft scalebound iptal eder,ondan daha da beter çöp oyunlara ümit bağlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.