Şimdi Ara

Bloodstained: Ritual of the Night E3 2017 Fragmanı, Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       505 Games, E3 2017 öncesi Bloodstained: Ritual of the Night için yeni bir tanıtım videosu ve oynanış görüntüleri paylaştı. 
     
       Kickstarter ile desteklenen yeni aksiyon macera oyunu Bloodstained: Ritual of the Night Koji Igarashi önderliğinde geliştiriliyor. Koji Igarashi daha öncesinde Konami'nin Castlevania oyunlarında yapımcılık ve senaryo yazarlığı yapmıştı. Bloodstained: Ritual of the Night için de Castlevania'nın ruhani devamı deniyor. 
     
       Bloodstained: Ritual of the Night 2018 yılının ilk yarısında PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve PS Vita için çıkış yapacak.
     
     
     
     
     
     
     
     








  • E3'ün ne anlamı kalıyor arkadaşım, bir sürprizi kalmıyor yeminle.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İnanılmaz güzel gözüküyor.Castlevania shphony of the night'ın ruhani devamı gibi olmuş.Böyle bir yapım gördüğüm için mutlu oldum kesinlikle alacağım..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2d olmasına karşın baya güzel gözüküyor pcye bekliyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Switch'ime alacağım:)
  • Oyunun tamamlanmasına daha zaman var %35-40 lık kısmının bittiğinden bahsediliyordu buna rağmen şu haliyle dahi iyi görünüyor. Buna birde Michiru Yamane müzikleri eklenince daha da iyi olacaktır. Koji Igarashi yine bizi hayal kırıklığına uğratmayacak anlaşılan. :)

    Bu oyun için Michiru Yamane elinden çıkma bir müzik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 9 Haziran 2017; 21:26:52 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • çok iyi görünüyor.. bekliyorum..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafiklere önem veren biri değilim de cidden çok çirkin duruyor. 2.5D seçimi oyuna pek yaramamış gibi. Oynanışı eski Castlevania'lar tarzı karakter yavaş ilerliyor. Ama graifkler mighty number 9 seviyesinde.
  • Mayıs 2015'de başlayan kickstarter'da 5.5 milyon dolar toplayıp Mart 2017'de teslim edileceğini söylediği şu oyunun daha %25-30'u tamamlanmış durumda. Videoların hepsini izledim ama kaliteli içerik bakımından Nintendo DS'deki 2D Castlevania oyunlarından daha boş duruyor. Böyleleri insanları kickstarter'dan soğutacak gibi.
  • Kendiniz yazmışsınız erken aşamada diye. Grafikler genel olarak sadece mekanlardan oluşuyor yani tadımlık. Daha bunun üstüne birçok şey eklenecek animasyonlar, efektler yeni detaylar, düşmanlar, müzik. İşte tam da bu sebeple insanlara oyunların erken aşamalarını göstermezler. Erken aşama da TLoU2, GTA, RDR ne istersen gösterseler bu ne ya böyle dersiniz. Birisi kalkıp mighty number 9 seviyesinde grafikler var demiş vay arkadaş ne talihsizlik bir söylem. Nintendo DS'deki 2D oyunlardan pek farkı yok, ne büyük beylik laflar etmişsiniz. :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HayvanMetal

    Kendiniz yazmışsınız erken aşamada diye. Grafikler genel olarak sadece mekanlardan oluşuyor yani tadımlık. Daha bunun üstüne birçok şey eklenecek animasyonlar, efektler yeni detaylar, düşmanlar, müzik. İşte tam da bu sebeple insanlara oyunların erken aşamalarını göstermezler. Erken aşama da TLoU2, GTA, RDR ne istersen gösterseler bu ne ya böyle dersiniz. Birisi kalkıp mighty number 9 seviyesinde grafikler var demiş vay arkadaş ne talihsizlik bir söylem. Nintendo DS'deki 2D oyunlardan pek farkı yok, ne büyük beylik laflar etmişsiniz. :D


    Okuduğunu anlama konusunda sınıfta kalmışsın, Nintendo DS'deki 2D Castlevania oyunlarını oynadığım için çok daha iyi diyorum, ''farkı yok'' demek o oyunlara hakarettir. Sen konuyu grafik olarak algılıyor olabilirsinde ben içeriğe, oynanabilirliğe ve keyif potansiyeline bakıyorum.




  • Hay 2D oyunlariniza.Bilseydik yuzyillar onceki atarileri satmazdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sırf isminden dolayı alırım alırsam. Öncelikle gotik görünümden uzak. Hareketler kaliteli gelmedi yine canavarşar ve boss estetikten uzak. umarım daha güzel bir şeyler çıkar.




  • 2019 a ertelendi ve vita versiyonu iptal edildi
  • Steam istek listeme ekledim ama çıkış tarihi çok uzak. Farklı bir oyuna benziyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun harika olmuş. Beklenilene değdi. İlk bölüm sonundaki boss fena. Oyunun zorluk derecesini başlamadan evvel iyi seçin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.