Şimdi Ara

Söylenti: Red Dead Redemption 2 için Ekran Görüntüsü Sızdırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •    Rockstar Games'in merakla beklenen oyunu Red Dead Redemption 2'ye ait olduğu söylenen bir adet off-screen ekran görüntüsü sızdırıldı. 
     
     
     
         
     
       Rockstar Games'in açıklamasına göre güçlü atmosferi olan bir dünya ve epik bir hikaye sunacak Red Dead Redemption 2, aynı zamanda yeni bir multiplayer deneyim de yaşatacak. 
     
       Red Dead Redemption 2, bu sonbaharda PS4 ve Xbox One sistemleri için çıkış yapacak. 








  • Ben grafik kalitesinin biraz daha iyi olmasını bekliyordum açıkçası.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şimdi burda kesin grafik konusu karışacak ortalık hemen peşinen yazayım. Muhtemelen oyunun son hali değil. Daha önce 2013 Mayıs'ta Gta 5 ten ekran görüntüsü sızmıştı. Ondada çok fazla aa eksiği vardı. Ayrıca ekran görüntüsünün ekran dışı cihazla çekilmiş olmasıda renklendirmeyi bozabiliyor. Mesela atın yelesi falanda eksik final halinde kesinlikle iyileştirmeler yapılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathofGlatzeman -- 10 Mayıs 2017; 18:54:26 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafikler umrumda değil, umarım söyledikleri gibi bu sene sonu çıkar. Gta V deki 3 karakter olayını hiç beğenmemiştim, iyi bir tek karakter ve sırf online a abandıkları için arka planda kalmış hikayesi olmaz umarım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hipotermi

    Ben grafik kalitesinin biraz daha iyi olmasını bekliyordum açıkçası.


    Olur abisi o da olur.

    GTA üzdü mü? Üzmedi. Hayran bıraktı mı? Evet.

    İlk RDR halen ve halen güzel geliyor bana. Oyun çıktığında hatta son fragmanları geldiğinde hatta E3'te gayet mutlu olacağımız kesin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Trailer da grafikler çok daha iyi görünüyordu bence çıktığındada bu resimdekinden çok daha iyi görsellere sahip olacaktır. En azından trailer ı öyle olacağını söylüyordu bu resme bakılırsa zaten orjinal Red dead ten pekte farklı durmuyor görsel anlamda. Benim R* a güvenim tam bu oyun için çıkmasını dört gözle bekliyorum.
  • Artık bir gameplay trailer ın zamani gelmedi mi :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bir ps4 kullanıcı olarak berbat göründüğünü söylemeliyim...
  • Konsollarda en azından GTA 5 gibi stabil çalışsın başka birşey istemiyorum,Grafikler ilk oyundaki gibi olsa bile umrumda değil,Ki ilk oyunun hala gideri var..Bence rockstar yine ortalığı kasıp kavuracak,Adamlar gösterdiklerini veriyorlar, Her anlamda Trailerden aşağı kalır bir oyun beklemiyorum...Sırf bu oyun ve 3-5 exc. oyun için PS4 Pro alacam aralıkta...
  • ?? Zaten oyun içi (belki engine render) videosunda gösterdiler. Resimde öyle aman aman birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun dünyası zengin olsun interaktif olsun en önemli noktalar bunlar.GTA5 dönemi için çok iyi grafiklerle çıktı ne oldu.GTA5 in senaryoyu bitirdikten sonra yapacak multisini benim gisi sevmeyen oyuncular için yapacak hiçbirşey bulamıyordu.GTA4 Rdr1 öyle değildi zengin interaktif bir dünyası vardı,o dünyanın içinde sıkılmadan gezebiliyordun.Bu oyunda o zenginlikte bir dünya ile gelsin en önemli nokta bu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ne sızdırması artık gözünüzü seveyim.Duyuru yapılana kadar kaç tane ekran görüntüsü sızdı? Sızdı haberlerine inanan var mı artık?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel görünüyor daha ne olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayede John Marston olacak mı acaba? Reisi tekrar at sırtında görmek ne güzel olur. Oynamak nasip olur umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunla ilgili haberlerin kesilmesi beni endişelendirmeye başladı. Oyun ertelendi mi ertelenmedi mi? Detaylar neler? Yeni etkileyici bir video ile soru işaretlerini kaldırması lazım
  • Olum anlamıyormusunuz sahte veya daha geliştirilme aşamasından çekilmiş bir foto olduğunu...Bu görsel kalite ilk oyundan bile kötü..Rockstar böyle birşey yapacak bir firma değil,Her anlamda farkını atacaktır önceki oyuna...GTA 5 için geliştirilmiş mod gibi birşeyde olabilir..
  • Önceki oyunda 2 büyük eksik vardı umarım gidermişlerdir. 1. eksik ki en önemli eksikti bence oyunda Kızılderililere yer vermemesi (dönemden ve konudan kaynaklıydı ama insan görmek istiyor) 2. eksik ise at ve eşek dışında binek olmaması. (inek, boğa, bufalo, bizon, yaban domuzu vs ne kadar çok binek o kadar büyük eğlence.)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Farcry 5 olabilir. Ne kadar doğru bilemem Yeni farcry da vahşi batı temalı gelecekmiş çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 10 Mayıs 2017; 20:35:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark_hell_86

    Önceki oyunda 2 büyük eksik vardı umarım gidermişlerdir. 1. eksik ki en önemli eksikti bence oyunda Kızılderililere yer vermemesi (dönemden ve konudan kaynaklıydı ama insan görmek istiyor) 2. eksik ise at ve eşek dışında binek olmaması. (inek, boğa, bufalo, bizon, yaban domuzu vs ne kadar çok binek o kadar büyük eğlence.)

    Oyunu oynadığına emin misin sen? çünkü boğaya vs.. binmek var oyunda. Ve kızılderililer de var.
  • E3'de çıkış tarihi ile beraber gelir oynanış videosu,ayrıca bu oyun için en önemli olan şey hiçbir zaman grafikleri olmadı,1.Redemption oyunu gibi gelsin yine kendini oynattırır önemli olan atmosfer kaldı ki oyunu geliştiren Rockstar,Rockstar oyunları konusunda hiçbir zaman oyuncuları hayal kırıklığına uğratmaz,bu oyun da oynayanı mest edecektir eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 10 Mayıs 2017; 21:3:7 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.