Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Çıkış Videosu + İlk İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Telltale Games'in yeni oyunu Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series'in ilk bölümü “Tangled Up in Blue” bugün (18 Nisan 2017) çıkış yapıyor ve Telltale Games oyunun çıkış videosunu paylaştı.
     
        Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series PlayStation 4, Xbox One, PC, iOS ve Android cihazlar için çıkış yapıyor.

    Marvel’s Galaksinin Koruyucuları: The Telltale Series, Star-Lord, Gamora, Drax, Roket Rakun ve Groot adlarıyla bilinen suçlu ayaktakımı ve evrenin bu en alışılmadık kahramanlarının yepyeni bir hikayesini sunuyor. Destansı bir savaşın şafağında, Guardians, korkunç bir gücün varlığını keşfeder. Guardians'ın üyelerinden her birinin bu gücü istemek için nedeni vardır.
     
    Dünya'dan Milano'ya, Milano'dan Knowhere'e ve ötesine, muhteşem bir müziğin ritmine uyarak devam eden bu beş bölümlük seri, sizi eşsiz ve ödül kazanan Telltale tarzında anlatılan, karar ve hareketlerinizin deneyimlediğiniz hikayenin gidişatını yönlendireceği orijinal bir Guardians macerasında, Star-Lord'un roketle çalışan botlarının içine koyar.

       “Tangled Up in Blue” İlk İnceleme Puanları
     
       7 İnceleme - Metascore 76
     
    GameSpew 90
    IGN 85
    TheSixthAxis 80
    GameSpot 70
    God is Geek 70
    CGMagazine 60
    The Digital Fix 60 
     
       Çıkış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.








  • İndirimde almak lazım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Puanlar idare eder yalnız Telltale iyice kaliteyi düşürdü, Batman gibi bir markayı nasıl çöpe çevirdiler anlamadım. The walking dead 1.sezon Borderlands, the wolf among us neree bu son çıkanlar nere

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç oyununu oynadıktan sonra aslında verdiğiniz kararların çokta etkilemediğiniz görünüyor , sana bir karar sunuyor evet ama bu sunduğu karar zaten hikayeyle bağlantılı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    Bir kaç oyununu oynadıktan sonra aslında verdiğiniz kararların çokta etkilemediğiniz görünüyor , sana bir karar sunuyor evet ama bu sunduğu karar zaten hikayeyle bağlantılı

    Yaptığımız seçimler oyundaki gidişatı ve karakterleri etkiliyor. Fakat ana hikayeyi etkilemiyor.
  • Telltale'ın her oyununu oynuyorum, bunu da aldım. The Walking Dead Season 1 ve The Wolf Among Us'dan sonra kaliteyi düşürdükleri bir gerçek. Yine de gayet keyifli oyunlar yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telltale çok düşürdü kaliteyi ben de katılıyorum en çok keyif veren game of thrones olmuştu bana ondan sonra ki çoğu oyunları işte bunun da haklarını aldık yaptık nasıl olmuş dostlar? tadında çıkartmaları çok kötü cidden bi kendilerine gelmeleri lazım bir iki oyun sonra kredileri düşmeye başlar artık iyice.
  • thanos yumruk attigi anda starlordun olmesi lazim max human peak sayilabilecek bi adam cunku starlord. thanos ise gauntletsiz hulku 1 vs 1 de alabiliyor wolverine reyizde hulk icin yuruyen deprem der gerisini siz dusunun artik. thanosu koyarak cok buyuk aptallik etmisler bence daha dusuk capta bi vilian olabilirdi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şeyime benziyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.