Şimdi Ara

Injustice 2 - Doctor Fate Tanıtım Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Doctor Fate, Injustice 2'de oynanabilir karakter olarak yer alacak. Warner Bros. Interactive ve NetherRealm Studios yayınladığı tanıtım videosu eşliğinde doğruladı. 
     
       Injustice 2 için doğrulanan diğer karakterler,
     
       Cheetah, Catwoman, Poison Ivy, Black Canary, Robin, Aquaman, Atrocitus, Batman, Blue Beetle, Darkseid (ön sipariş bonusu), Deadshot, Flash, Gorilla Grodd, Harley Quinn, Supergirl, Superman, Wonder Woman.
     
       Injustice 2, 16 Mayıs 2017 tarihinde PS4 ile Xbox One sistemlerine çıkış yapacak.     
     
       Doctor Fate için paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 








  • Doctor Strange çakması diyecekler gelmeden belirteyim, Dr. Fate karakteri daha önce çıkmıştır. Marvel kendisini çakmıştır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Doctor Strange çakması diyecekler gelmeden belirteyim, Dr. Fate karakteri daha önce çıkmıştır. Marvel kendisini çakmıştır.


    kusura bakmada kardes iki karekterin gucsel ve tip olarak hicbir baglantisi yok her doktoru birbirinin kopyasi yapicaksak manathnida listeye ekleyelim bos yorum kimsede gidip fate ile strange i karsilastirmaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu karakterin gelmesi de güzel oldu. Justice League Dark'a göz kırptılar. Öte yandan DC'nin diğer olaylarından Watchmen karakterlerinden de geleceği söylenmişti onların da bi tanıtımını görsek fena olmaz. Duyurulan karakterlerden hala daha Flash ve Cyborg'un bir gameplay videosunu göremedik. Green Lantern da mobil versiyonunda görebildik henüz, çok güzel tasarlanmış ana sürüm için de duyursalar bir an önce de adam akıllı bi gameplayi görsek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.