Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Breath of the Wild İnceleme Puanları [98/100]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
      Metascore 98 
     
    Trusted Reviews 100
    GamesBeat 100
    COGconnected 100
    The Digital Fix 100
    Telegraph 100
    IBTimes UK 100
    Digital Chumps 100
    SpazioGames 100
    Meristation 100 
    Game Revolution 100
    USgamer 100
    Game Rant 100
    GamingTrend 100
    Giant Bomb 100
    Guardian 100
    Game Informer 100
    Polygon 100
    GamesRadar+ 100
    RPG Site 100
    Nintendo Life 100
    3DJuegos 100
    Gamer.nl 100
    GameSpot 100
    God is a Geek 100
    IGN 100
    Metro GameCentral 100
    Stevivor 100
    Time 100
    Attack of the Fanboy 100
    Destructoid 100
    Edge Magazine 100
    WCCFtech 98
    XGN 98
    Hobby Consolas 97
    Multiplayer.it 97
    IGN Italia 96
    NintendoWorldReport 95
    NZGamer 95
    JeuxActu 95
    EGM 95
    CGMagazine 95
    Vandal Online 95
    GamePro Germany 94
    InsideGamer.nl 93
    Everyeye.it 90
    Shacknews 90
    Gameblog.fr 90
    Easy Allies 90
    TheSixthAxis 90
    We Got This Covered 90
    Eurogamer Italy 90
     
      The Legend of Zelda: Breath of the Wild 3 Mart 2017 tarihinde Switch ve Wii U için çıkış yapacak.  








  • Şirinler oynayan, oyun kültüründen achivement anlayan oyun cahilleri gelmiş Zelda ya laf atıyorlar. Zelda oyun dünyasına ilham olmuş temellerini atmış oyundur. Exclusive oyun nedir bilmeyenler gelmiş bsc misafiri altından sallıyorlar. Konsol dünyasında 2 konsol var Playstation ve Nintendo. Pc ye evrilmişler konuşmasın.
  • Overrated! *flies away*

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aşırı overrated bir oyun. Nintendo konsol çıkarıyor diye reklam yapmaya çalışmışlar. Witcher 3 dururken Zeynaya laf düşmez. Witcher 3'ten daha mı iyi bu şimdi? ıyyy bu nedir...

    https://abload.de/img/13qabb.jpg .

    https://abload.de/img/3xele1.jpg
  • Goty geldi sonunda, Switch almak farz oldu artık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Aşırı overrated bir oyun. Nintendo konsol çıkarıyor diye reklam yapmaya çalışmışlar. Witcher 3 dururken Zeynaya laf düşmez. Witcher 3'ten daha mı iyi bu şimdi? ıyyy bu nedir...

    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=124418059&url=https://abload.de/img/13qabb.jpg" data-href="https://abload.de/img/13qabb.jpg">https://abload.de/img/13qabb.jpg</a> .

    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=124418059&url=https://abload.de/img/3xele1.jpg" data-href="https://abload.de/img/3xele1.jpg">https://abload.de/img/3xele1.jpg</a>


    cevap veriyorum: tabi ki witcher 3 den kat ve kat ve kat iyi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Amma şişirmişler helal olsun. Ulan herşeyi geçtim 100 puan veriyorsan herşey 100 olmalı yani grafiklerde 100 puan. Nintendonun donanımları biliyoruz nasıl 100 grafikler. Güzel bir renk paleti olabilirde bşri horizon zero dawn grafiğini yapmak için bir tarafını yırtarken sen sırf renkleri güzel kullanarak nasıl onu yakalarsın.kırmızı krom boya atılan doblo ile lamborghini gallardo aynı güzelliktemidir?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yani bekliyordum da bu kadarını beklemiyordum. Çüş !
  • Zelda efsanedir kimse yuksek puana sasirmaz ama az daha zorlasalar 99 metali tek oyun olacakmis acaba switch oncesi satislar artsin diye biraz fazla puan verilmis gibi gelmiyor mu sizede.
  • birazdan gelir "bu oyunmu yeaa" diyen erenler
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Ya şöyle dünyanın bütün sırlarını bilmiş gibi yorum yapanları gördükçe çok üzülüyorum gerçekten.

    Switch gazı yaptığını iddia ettiğin yurt dışındaki oyun basını Nintendo Swich'i de incelemiş ve yerden yere vuruyorlar.

    Kimse de kusura bakmasın Zelda serisi bizim gibi oyun kültürünün olmadığı ülkelerde bilinmez ama 1986 yılından beri çıkan her oyunuyla yeni oyun dinamikleri eklemiş ve kendisinden sonra çıkan pek çok oyuna ilham olmuştur.

    Zelda serisinden herhangi bir oyunu oynamaya kalksanız tam çözüme bakmadan ilk zindandan bile çıkamazsınız. Son iki nesildir rahat kolay ve bol grafikli oyunlarla büyümüş bir nesil başka bir şeyden anlamaz zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Zelda efsanedir kimse yuksek puana sasirmaz ama az daha zorlasalar 99 metali tek oyun olacakmis acaba switch oncesi satislar artsin diye biraz fazla puan verilmis gibi gelmiyor mu sizede.


    99 Metalı oyun var zaten Zelda OOT.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyunda herhangi bir bug vb sorun yok demek ki 100 verdiklerine göre.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TRkronos

    Amma şişirmişler helal olsun. Ulan herşeyi geçtim 100 puan veriyorsan herşey 100 olmalı yani grafiklerde 100 puan. Nintendonun donanımları biliyoruz nasıl 100 grafikler. Güzel bir renk paleti olabilirde bşri horizon zero dawn grafiğini yapmak için bir tarafını yırtarken sen sırf renkleri güzel kullanarak nasıl onu yakalarsın.kırmızı krom boya atılan doblo ile lamborghini gallardo aynı güzelliktemidir?


    Horizon ile Zelda'yı kıyaslıyorsan durum gerçekten çok vahim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bak bak cahile bak herseye 100 veriyorsan grafikte 100 olucak Nintendo donanimi belli. Ulan mese agaci odunu grafige 100 verirken SLI calisan 1080Ti sisteme cikan oyunsa ona gore grafige 100 uzerinden not verirsin, PS4 ise 4 senelik donanim der ona gore 100 uzerinden puan verirsin.

    Nintendo Switch'de ise Tegra cipinden daha once hicbir tasinabilir cihazda olmamis buyuklukte ve teknik detaya sahip bir oyun ortaya cikmis ona gore grafikte 100 verilmis mantik sorunlusu olmaya gerek yok.

    Hayatinda Nintendo'yu en son 1989'da NES'de Mario oynayan adamlar olarak gecirip bugun ki Nintendo oyunlarina hele Zelda'ya laf ediyorsunuz! Witcher mis lan Witcher nedir ne kadarlik tarihi var oyun dunyasinda nasil bir background var sonra git birde 1983 yilina uzana Zelda'nin background'una bak oyle konus.

    Witcher oyun dunyasini degistirmemis bisey yapmamis iyi hikaye disinda yenilik getirmemis ture. Ama zelda serisi neler getirmis turune gitte bir arastir cuheyla seni! Kudurun lan Wii U'da catir catir oynayacagim ben Goty sen hala daha Witcher oyna Skyrim oyna hepsi bir digerinin cakmasi oyunlar.




  • Gaz olduğunu sanmam xbox ve ps4 çıkarken de gelen oyunlar vardı ama exc oyunların aldıkları kötü puanları hepimiz gördük, oyun iyi ki almış. Nintendo yine yapmış yapacağını. Sağlam bir pc'niz var ise cemu emulatörü ile oynanabilir olacak olması dışında satışları etkileyecek birşey yok. Wii U kullanıcıları baya mutlu olmuştur kapanışı sağlam oyun ile yapacaklar.
  • Sene olmuş 2017, kaplama kalitesiyle koca bir görsellik kriterini karıştıran kekolar var. Hatta editörlerin neden Zelda'nın grafiklerine yüksek puan verdiğini bilmeyen kekolar da var.

    He abicim Zelda berbat çünkü grafikleri çok kötü. He canım he.

    100 puan bana göre de abartı ancak gelip "bu ne yaa grafik mi yeaa" diye zırlamayın, gözün sevem.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zeldayı lütfen diğer oyunlarla karıştırmayın zelda oyunları oyun sektörüne yön veren oyunlardır. ve büyük ihtimal ile karşılaştırdığınız oyunları yapan çalışanların büyük çoğunluğu zelda oynamıştır ve onlara ilham kaynağı olmutur.Bu yüzden yok witcher daha iyi gözüküyor yada olum şu grafiklere bak la 100lük oyun mu? diye bilmeden konuşmayın. tamam belki 100 lük oyun değil ama arkasında bir tarih ve marka değeri var.Kötü zelda oyunları zaten düşük puan alıyor(philips cd konsolu oyunları :D )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostTurk61 -- 2 Mart 2017; 16:20:2 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sisirme var diyenler, nintendo fan sitesi oyuna 95 vermiş bu nasıl şişirme? Herkes 100 verirken bunlar da 100 verirdi şişirme olsa.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox ps4 konsol savaşı bitmeden nintendo da savaşa girdi. Oyunla ilgili fikir belirtemiyorsun herkes kontrolörü almış kafana çarpıyor. :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mart ayında Goty belli oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.