Şimdi Ara

Horizon: Zero Dawn için 20 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Bugün, PlayStation Avrupa PlayStation 4'ün merakla beklenen açık dünya rol yapma oyunu Horizon: Zero Dawn için geliştiricilerin anlatımıyla süslenen 20 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.
     
       Sony Interactive Entertainment ve Guerrilla Games tarafından sunulacak Horizon: Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Amerika, 1 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
     








  • Kimler pre order yapıyor beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

    Kimler pre order yapıyor beyler <img src="https://forum.donanimhaber.com/image/smiley/busted_cop.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Ben yapyorum, ama senin gibilere de saygı duyuyorum ucuzladığı zaman alıp oynayacaksın sanırım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Secondary hakkı 40-50 tlye düşünce alınır

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Chosen_One kullanıcısına yanıt
    Benim satın aldığım oyunların %90'ı pre order dır bu oyunda Tr dil desteği olmayacağı için satın almayacam dıyen sürüyle oyuncu var ona istinaden sormuştum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe olsaydı hemen alıcaktım fakat olmadığı için indirime girmesini beklicem açıkçası sony kendi kaşındı umarım ileriki yıllarda Türkiyr oyun sektöründe çok iyi yerlere gelir kendi AAA oyunlarımızı yaparızda bizde İngilizce çıkartmayız o zaman görürüm ben diğer firmaları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çıkar çıkmaz çakan çakmak alacagım enfes olmus
  • PS4 PRO ve 4K tv hazır 4 gözle bekliyorum isterse inka dilinde olsun oynarım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun incelemelerine göre alacağım ilk bakışta oyun güzel duruyor umarım sadece güzel bir konspet ve grafiklerden ibaret bir oyundan fazlasıdır.
  • Almayın aldırmayın bence eğer oyun tr de satarsa nasıl olsa böyle de alıyorlar derler gerek Yok alt yazıya derler O
  • Puanlarını çok merak ediyorum killzone gibi ortalamanın biraz üstü bir oyunmu olacak yoksa ps e yeni bir efsanemi katılacak , ama gerçekten inanılmaz görünüyor o kadar merak unadırıcı o kadar al beni diyorki nasıl protesto edebilirim bilmiyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 30 Ocak 2017; 23:47:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Altyazı olmamasının sebebi Sony Türkiye nin kusura bakmasın kimse ama beceriksizliği yada umursamazlığı. Sony Türkiye pazarına resmi bir giriş yaptı değil mi peki niçin ?sadece Türkiye de resmi satış içinmi? ozaman sadece Sony Türkiye pazarlama grubu adı altında girerdi burada firmaya baskı yapmaları gerekiyordu yerelleştirme için çokmu masraf olucak diyelim ozaman ülkemizde bir sürü çeviri yapan ufak ufak firmalar var adamlar zaten ücretsiz yapıyorlar. En azından onlar yaparlardı çeviriyi firmaya gönderirlerdi. Ki çoğu firma ne hikmetse bunu bile kabul etmiyor. Buradada Sony Türkiye nin devreye girmesi gerekiyor işte. Yorum yapmaya gelince hep güler yüzlü bir şekilde yok efendim konsolumuz böyle iyi şöyle iyi anlattıkkları özellikler zaten herkesin bildiği basit bilgilerden ibaret hep aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar. Adamların oyunlarla ilgisi bile yok ps harici. Bir ara oyun sitelerinden birinde ropörtaj yapmıştı yöneticilerden birkaçı adamlara oyunlar hakkında birşeyler soruyorlar bilmiyorlar çoğunu sadece kendi oyunlarını ezberlemişler onlarda zaten sadece pazarlama amaçlı bu tarz sektörlere pazarlamacı yada işletmeci harici ( tabi bunlarda olsun ) gerçek anlamda oyuncu dediğimiz bir kaç kişi lazım ki derdimizi aktarabilsin. Şuankiler sadece işin pazarlama tarafındalar maalesef. Şimdi diyebilirsiniz sadece bir oyun olmadı diyemi bu kadar söylendin evet bir oyun ama böyle başlar bu işler yarın birkaç oyun daha derken bir bakmışsınız god of war ve the last of us part 2 de Türkçe olmadan çıkmış. Yada Kickstarter tarzında birşeyler yapılsın oyunlar Türkçe olsun diye yemin ederim birçok kişide benim gibi destek verir yeterki Türkçe olsun sonuçta Rpg bir oyun ve kesinlikle konusu derin olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Çıkar çıkmaz alacaktım ama Türkçe destek olmadığı için fiyatı düşünce almayı planlıyorum. Sony neden bu RPG'ye Türkçe eklemez aklım almıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yıllardan beridir o kadar alıştık ki Sony'nin Türkçe oyunlarına bu oyunun Türkçe gelmeme gibi bir ihtimali bile aklımdan geçmedi o yüzden ön sipariş yapmıştım ama dün gittim iptal ettim callcenter'ı arayıp.Türkçe olmayan oyunu full fiyat para veremem kusura bakma Sony.Dolar yükseldi ülke krizde alım gücümüz düştü ve oyun satışları da düşüşe geçti diye hemende Türkçe desteği keselim denmez ki be yuh.Yıllardan beridir çıktığı gibi orjinal olarak satın alıyorum oyunlarını hiç mi toleransımız yoktu Sony'nin gözünde, yokmuş demek ki.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunun Türkçe gelmemesi üzdü :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • humble bundle bedava x-com veriyor haberiniz ola

    https://www.humblebundle.com/store/xcom-ufo-defense-free-game?hmb_campaign=free_xcom_ufodefense_2017&hmb_source=bundle_page&hmb_medium=banner

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • kesinlikle alınması gerekn bir oyun gibi duruyor. çıkmasının beklicez artık
  • Berbat
  • Daha 1-2 gün önce imza toplandı. Herkes birlik olsun dedik ve imzaya katıldık. Yok ya bu işten bir cacık çıkmaz. O kadar serzeniş boşuna olacak. Biz şu oyunu Türkçe oynayalım diye satın almayacaz dediysek almayacaz. Bana hediye edilecek bir oyundu yine de aldırmayacam. En azından burda bir amaç uğruna birleşen arkadaşlar için almayacam. Bir oyun oynamazsak ölmeyiz dil desteği olmadan almayalım.saygılar herkese...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.