Şimdi Ara

DiRT 4 PC, Xbox One ve PS4 için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Codemasters, ralli yarış oyunu DiRT 4'u PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için bir tanıtım videosu eşliğinde resmi olarak duyurdu. Bununla birlikte oyunun çıkış tarihi de açıklandı. 
     
       DiRT 4, 9 Haziran 2017 tarihinde çıkış yapacak. 
     
       "Geliştirilmiş ve gerçekçi" hasar modellemesi olacağı belirtilen oyun Buggy, ralli araçları ve pistleri barındıracak. Oyunda 50 off-road aracı (şu ana kadar Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 ve Audi Sport quattro S1 E2'yi içermekte), birden fazla piste sahip ralli bölgeleri (Avusturya, İspanya, İsveç, Galler ve Michigan) ve FIA World Rallycross Championship partnerliği sayesinde gerçek pistler bulunacak.
     
       Modlarda ise kariyer ve arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz günlük, haftalık ve aylık mücadeleler bulunacak Ayrıca ralli pisti oluşturmamıza imkan sunacak bir Your Stage adlı mod da oyunda yer alacak. Bu mod diğer oyuncular arasında da paylaşılabilecek.

      DiRT 4 için paylaşılan ilk tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
     








  • Dirt Rally varken sanırım Dirt 4 yine Dirt 2 ve 3 gibi biraz daha arcade bir oynanış tarzı sunacak diye tahmin ediyorum. Bazı yarış oyunu severler böyle olmamasını isteyebilir ama Dirt 2 ve 3'den çok keyif almış biri olarak Dirt Rally gibi gerçekçi ve zor bir oyun varken bu yola gitmelerini ben daha çok isterim. Sadece kendine rallyci diyen yarışlarda hiç bir şey yapamayan sadece işi show olan Ken Block'u yine oyunun yüzü yapmasınlar yeter.
  • Dirt dirtlük bir oyun olacaktır.

    Oh ulan kaç yıldır bekletiyoruz espriyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun en son cikan Dirt Rally deki yollari kullanacak mi acaba? Daha ayrintili videolar gelince gorecegiz, ben boyle bir sey bekliyorum. Muhtemelen fiziklerin yumusatildigi bir Dirt Rally oyunu olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Bu oyun en son cikan Dirt Rally deki yollari kullanacak mi acaba? Daha ayrintili videolar gelince gorecegiz, ben boyle bir sey bekliyorum. Muhtemelen fiziklerin yumusatildigi bir Dirt Rally oyunu olacak.

    Hocam fiziklere hiç ellemesinler. Fizikler mükemmel ötesiydi. Sadece sürüşü aşırıya kaçmadan biraz daha arcade tarz'a yaklaştırırlarsa tam kıvamına gelir. O zaman efsane bir oyun olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dirt rally ile kendilerini ıspatladılar umarım bu oyun da erken erişim ile uygun fiyata çıkar tamamlandıkça fiyatı yükselir böylece ilk günü alırız gözümüz kapalı.
    dirt rally çok gerçekçi vitesi bile otomatik bırakınca insan yavaşlayamıyor istediği gibi, yarış öncesi ileri ileri tamam deyince araba yol tutmuyor atölyeden her yola göre araç setup bulmak lazım. racing line yok gaz fren çizgisi gösteren o umarım olur isteyen kapatır ama isteyen ona bakar. her zaman insan kestiremiyor co-pilot işaretleriyle viraj sertliğini.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • haber ve içeriği için teşekkürler.bende seriyi çok severek oynadım ama ralli ruhunu kaybedicek sanırım. darısı dirt rally 2 nin başına:)
  • Dirt rally nin efsane sürüşü vardı fakat hem harita hem pvp sistemi yetersizdi bir süre sonra aşırı baydı , pvp haritaları online adam bulmak zaten işkence o yüzden gözümden düştü

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dirt rally fizikleri gerçekötesi ama oyundan yaşadığım stresten zevk alamıyodum oyun güzel deil anlamında deil çok kücük bi hatada yarış dışına çıkabiliniyodu kontrolcümün tetik tuşlarını bozdum stresten
    Dirt 2 den aldığım zevki simdiye kadar hiçbir yarış oyunundan alamadım inşallah dirt 2 ayarında cıkar dirt rallydeki fiziki de biraz yumuşatıp sunarlarsa tadından yenmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigsawlaw -- 27 Ocak 2017; 16:14:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon 3'ü bir türlü alamdık bari bunu alırız.Fiyatı 90 Tl civarı olur sanırım.Dirt 2'yi zamanında çok oynamıştım.Hatta dünya sıralamasında(ranked) yüksek yerlere geldim.Tırmanma yarışları çok keyiflidir.
  • dirt rally varken gerek yoktu bence. Grid tarzında bir oyun bekliyordum ben
  • Umarim forza gibi pahali olmaz onu alamadik bari bunu alabilelim
  • Dirt rally 2 gelsin yaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 27 Ocak 2017; 21:5:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dirt rally simulasyondu zaten, dirt 4 daha çok arcade ağırlıklı olacaktır.
  • Dirt 4'lük bir arcade oyun bekliyoruz yapımcıdan.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Dirt dirtlük bir oyun olacaktır.

    Oh ulan kaç yıldır bekletiyoruz espriyi.

    Bunu yazmak için gelmiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.